Με επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε το «Uniq» beach bar τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για το «Σβουρένειο» ΚΠΑΔ ΜεΑ
Τοπικά
08/09/2021

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε  το «Uniq» beach bar τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για το «Σβουρένειο» Ειδικό Σχολείο Δήμου Κω, ΚΠΑΔ ΜεΑ. 

Την εκδήλωση παρουσίασε ο  νομικός σύμβουλος του υπουργείου υγείας και αυτός που συνέδραμε στην σύνταξη του ICF (νέο σύστημα ταξινόμησης της αναπηρίας (ICF) κ. Καραϊσκος Τάσος,  κάνοντας μνεία στον μέγα ευεργέτη του Σβουρένειου , τον κ.Παντελή για την μεγάλη δωρεά του σχολικού συγκροτήματος στον δήμο της Κω. Στην εκδήλωση παρέστη μεταξύ άλλων κι η κόρη του Μαρία Σβουρένου. Επίσης χαιρετισμό απήυθυναν, ο έπαρχος Κω Νισύρου Γιάννης Καμπανής, ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς,  κι η πρόεδρο της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Διονυσία Τελλή. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, η αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ και υπεύθυνη της κοινωνικής πολιτικής Σταματία Κανταρζή, η επικεφαλής της παράταξης Όραμα και Δράση, Ιωάννα Ρούφα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κώστας Ζαχαρός, ο πρόεδρος του Α.Σ ΦΟΙΒΟΣ Νίκος Μιμμερίνης, ο διευθυντής και τα στελέχη του Σβουρένειου ΚΔΑΠ ΜΕΑ, η γραμματεάς του Ιατρικού Συλλόγου Κω , Κατερίνα Γαβαλά και πλήθος κόσμου.

Την βραδιά πλαισίωσαν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες: Kων/νος Κωτζαδάμ, οι Μαρία και Λευτέρης Πουλιού κι η Βιβή Φύσικα

Χορηγός επικοινωνίας της μουσικής εκδήλωσης η εφημερίδα  «Το Βήμα της Κω» και ο ραδιοφωνικός ενημερωτικός σταθμός «ΕΚΦΡΑΣΗ 97».

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ