Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στη Κω
Τοπικά
30/07/2020

Στις 09.50 αφίχθει στο αεροδρόμιο της Κω ο πρόεδρος  της αξιωματικής αντιπολιτευσης Αλεξης Τσίπρας τον οποίο συνόδευε ο Δ.Γάκης , ο Ν. Σαντορινιος και η Νοτοπούλου.

Τον πρόεδρο υποδέχθηκε ο Η.Καματερός πρώην βουλευτής, ο Σ. Μπουζιωτας συντονιστής Νομαρχιακής, ο Μ.Καβαδακης συντονιστής ΟΜ Κω και ο Ν.Γεωργαντής πρώην διοικητής Νοσοκομείου Κω.

- Επίσκεψη στην 80 ΑΔΤΕ

-Επίσκεψη στον Μητροπολίτη

-Περιοδεία στην πόλη

-Επίσκεψη στο Δημαρχείο

Ο Δήμαρχος Κω αναφέρθηκε στα θέματα υγείας του νησιού, τονίζοντας πως ο λαός της Κω θα βάλει κόκκινη γραμμή από Σεπτέμβρη σε όσους δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα και αναγκαιότητα να δοθούν λύσεις στα προβλήματα δημόσιας υγείας του νησιού . Στα ζητήματα της θωράκισης της Κω, είμαστε αδιαπραγμάτευτοι τόνισε ο δήμαρχος Κω. Αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα του μεταναστευτικού.

Αλ. Τσίπρας: Οι πολίτες της Κω ήταν αλληλέγγυοι στο μεταναστευτικό. Η πολιτεία πρέπει να σκύψει στα προβλήματα. Η εικόνα απο τους πολίτες ήταν σαφής .Οι πολίτες  αντιμετωπίζουν θέματα επιβίωσης. Ανεργία μεγάλη στα τουριστικά νησιά.  Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΧΤΎΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. Το λιμάνι ήταν απο τα πρώτα πράγματα που φτιάχτηκαν μετά το σεισμό .Το νοσοκομείο  στη δική μας θητεία  ενίσχυσαμε με προσωπικό. Θέτετε το θέμα νοσοκομείου και καλα κάνετε επισήμανε ο κ.Τσίπρας για το νησί  του Ιπποκράτη. Επίσης ο κ. Τσιπρας αναφέρθηκε στο θέμα της νησιωτικότητας και του μεταφορικού ισοδύναμου το οποίο πρέπει να επεκταθεί στα καύσιμα.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ