Η Κως γίνεται το σήμα κατατεθέν του νέου ποδηλάτου Εxploro Ultra της ιταλικής 3Τ μέσα από ένα εντυπωσιακό video promo
Τουρισμός
05/04/2022

Εντυπωσιάζει το βίντεο προώθησης του νέου ποδηλάτου Εxploro Ultra, της ιταλικής 3Τ που γυρίστηκε στην Κω!

Με μοναδικές διαδρομές από χωμάτινα μονοπάτια έως άσφαλτο και δασικούς δρόμους, το νησί του ποδηλάτου ταυτίζεται άρρηκτα με ένα εξαιρετικό ποδήλατο κατηγορίας gravel που δέχεται ελαστικά τύπου mountain bike για απολαυστικές περιηγήσεις που προκαλούν τις αισθήσεις.

Ο Δ/ντης ανάπτυξης του Οργανισμού ‘’Πόλεις για ποδήλατο’’, Σπύρος Παπαγεωργίου, μιλώντας στο Kos Tv, αιτιολογεί τους λόγους επιλογής της Κω από τους Ιταλούς με παράδοση 64 ετών στην ποδηλατική βιομηχανία. Ο ίδιος, ενημερώνει ότι τα promo video του Εxploro Ultra που δημιουργήθηκαν στο νησί μας είναι συνολικά τρία, το πρώτο αφορά, αυστήρα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου ποδηλάτου, το δεύτερο παρουσιάζει την τριήμερη περιπέτεια που έζησαν οι συνεργάτες της εταιρείας 3Τ με το νέο ποδήλατο ενώ το τρίτο περιλαμβάνει προσωπικές αναφορές Ιταλών blogers που μεταφέρουν την εμπειρία τους από τις ποδηλατικές περιπλανήσεις τους στην Κω. 

Ο κ.Παπαγεωργίου υπογραμμίζει ότι ο ποδηλατικός τουρισμός είναι επίκαιρος όσο ποτέ, αποτελώντας πόλο έλξης ξένων επισκεπτών όχι μόνο για την Κω που διαθέτει τις απαραίτητες προϋποθέσεις αλλά και για τα υπόλοιπα νησιά της χώρας. Την ίδια στιγμή, το ποδήλατο φαντάζει η ιδανικότερη εναλλακτική επιλογή οικονομικής και συνάμα οικολογικής μετακίνησης στις πόλεις. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ