Έκτακτη παροχή ύψους έως 700€ στους εργαζόμενους του Neptune Hotels
Τουρισμός
28/07/2022

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022: Έκτακτη παροχή θα καταβληθεί σε όλους τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa. Η κίνηση αυτή αποτελεί απόφαση της Διοίκησης του Neptune Hotels ως μια έμπρακτη πράξη ευγνωμοσύνης της εταιρείας προς τους εργαζομένους της.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο
Neptune Hotels ανακοίνωσε τη χορήγηση επιπρόσθετης παροχής έως 700€ σε όλους τους εργαζομένους, ως ένδειξη στήριξης τους στη τρέχουσα χρονική συγκυρία. Αφενός λόγω των διεθνών εξελίξεων, που πλήττουν όλα τα νοικοκυριά, αφετέρου για να επιβραβευθούν οι προσπάθειες που καταβάλλει το προσωπικό του Neptune Hotels, ώστε και αυτή τη δύσκολη περίοδο να διατηρηθεί η ποιότητα των υπηρεσιών στο υψηλότερο επίπεδο. Γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται καθημερινά από το πλήθος θετικών σχολίων που λαμβάνει το Neptune Hotels από τους πελάτες του.


Για το λόγο αυτό, η Διοίκηση του ξενοδοχείου θέλοντας να ευχαριστήσει το προσωπικό για το ήθος του, την απόδοση και την αφοσίωση του, αποφάσισε τη χορήγηση έκτακτης παροχής χρηματικού ποσού που θα δοθεί με προπληρωμένες κάρτες, θέλοντας παράλληλα να ευχηθεί και η φετινή σαιζόν να ολοκληρωθεί με επιτυχία.


Σχετικά με το Neptune Hotels:

Συνδυάζοντας τον χαρακτήρα ενός ειδυλλιακού χωριού διακοπών με τους υπέροχα διαμορφωμένους κήπους, τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και την ποικιλία επιλογών διασκέδασης, κάθε γωνιά του Neptune Hotels αποτελεί μια νέα ευκαιρία για απόλαυση. Είναι απλωμένο σε μεγάλη έκταση και διαθέτει πολυτελή δωμάτια με άνετους χώρους, κομψά διακοσμημένες σουίτες και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα. Οι διαφορετικές πισίνες και οι εκτεταμένοι υπαίθριοι χώροι για ηλιοθεραπεία και χαλαρή ζωή στην παραλία, αλλά και τα φιλόξενα εστιατόρια και μπαρ, οι αμέτρητες ευκαιρίες για ψυχαγωγία, οι δεκάδες δραστηριότητες και τα σπορ, καθώς και οι πολυτελείς εγκαταστάσεις ευεξίας, δίνουν στον επισκέπτη την ελευθερία να πραγματοποιήσει τις διακοπές που ονειρεύεται. Χτισμένο σε έκταση 150.000 τ.μ. το 5 αστέρων πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο γραφικό Μαστιχάρι. Απέχει μόλις δέκα λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο της Κω και 18 χλμ. από το κέντρο του νησιού. | www.neptune.gr