Γραφείο Τουριστικής Προβολής του δήμου της Κω- Πιέζουμε προς πάσα κατεύθυνση,να είναι και η Κως μέσα στους προορισμούς όπου οι Ολλανδοί θα συνεχίσουν να πετάνε.
Τουρισμός
08/09/2020

Δελτίο  Τύπου

 Αγαπητοί συνδημότες,

 Σε σχέση με τις αρνητικές εξελίξεις που έχουμε από την Ολλανδία, σας ενημερώνουμε ότι τόσο ο δήμαρχος Κω σε δια ζώσης συνάντηση στο υπουργείο τουρισμού με τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Κόνσολα όσο και ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού, έχουν έλθει σε επαφή με αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες ώστε να διασωθεί η τόσο σημαντική για την Κω ολλανδική αγορά. Η παρέμβαση που γίνεται από τη χώρα μας προς την ολλανδική κυβέρνηση έχει φτάσει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο (γραφείο πρωθυπουργού), ενώ έχουν κινητοποιηθεί το ελληνικό υπουργείο τουρισμού, η ελληνική πρεσβεία στην Ολλανδία, η ολλανδική πρεσβεία στην Ελλάδα, το γραφείο του ΕΟΤ Ολλανδίας καθώς και όλοι οι μεγάλοι Ολλανδοί tour operators.

 Είναι μια μάχη που γίνεται σε εθνικό επίπεδο και η προσπάθεια επικεντρώνεται στην κατεύθυνση, νησιά που έχουν καλό επιδημιολογικό προφίλ, να εξαιρεθούν από τον αποκλεισμό. Πιέζουμε προς πάσα κατεύθυνση, αν επιτευχθεί κάτι τέτοιο, να είναι και η Κως μέσα στους προορισμούς όπου οι Ολλανδοί θα συνεχίσουν να πετάνε.

 

 

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του δήμου της Κω