Το Neptune Hotels πρωτοστατεί δημιουργώντας κέντρο παιδικής φροντίδας για τους γονείς εργαζόμενους
Τουρισμός
16/11/2022
Για άλλη μια φορά, το ξενοδοχείο Neptun πρωτοστατεί!

Κατανοώντας τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής, το NeptuneHotelsπρόκειται να δημιουργήσει μονάδα παιδικής φροντίδας για να διευκολύνει τους γονείς - εργαζόμενους του ξενοδοχείου, στην προσπάθειά τους να συνδυάσουν αρμονικά την εργασία με την οικογενειακή ζωή. Με αυτό τον τρόπο το NeptuneHotels επιθυμεί να συμβάλει και να στηρίξει τον θεσμό της οικογένειας.

Τα παιδιά ηλικίας από 3 ετών έως 12, θα έχουν τη δυνατότητα καθημερινά εκτός Κυριακής να φιλοξενούνται σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον στο Neptunecampus. Εκπαιδευμένο προσωπικό θα αναλάβει τη φύλαξη και φροντίδα των παιδιών τις ώρες που οι γονείς τους εργάζονται. 

Ο κ. Κώστας Ζαρίκος, Γενικός Διευθυντής του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος δήλωσε: «Οι ανάγκες της οικογένειας σήμερα, όπως άλλωστε και οι συνθήκες εργασίαςέχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν. Οι εργαζόμενοι γονείς δέχονται μεγάλη οικονομική, χρονική αλλά και συνάμα ψυχολογική πίεση, ενώ η εξισορρόπηση μεταξύ της επαγγελματικής και οικογενειακής τους ζωής αποτελεί καθημερινή πρόκληση. Στο πλαίσιο αυτό και ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες του οικογενειάρχη εργαζόμενου, το Neptune Hotelsλαμβάνει μέτρα για τη στήριξή του, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των γονέων στον τομέα της φροντίδας των παιδιών τους. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή η πρωτοβουλία μαςθα κάνει πραγματικά τη διαφορά στην ποιότητα της ζωής και της εργασίας τους.»

Το NeptuneHotelsφημίζεται ως επιχείρηση που επενδύει στο προσωπικό του και φροντίζει να το επιβραβεύει, καθώς θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι του αποτελούν την κινητήριο δύναμη της επιχείρησης. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία επιδιώκει με διάφορες δράσεις να συμβάλει στις ανάγκες τους μέσω της επίτευξης ουσιαστικής υποστήριξης σε όλο το φάσμα της κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής τους. Πρόσφατα, το NeptuneHotelsείχε παράσχει σε όλους τους εργαζόμενους επιπρόσθετη οικονομική ενίσχυση ως μπόνους, επιβραβεύοντας τους με αυτό τον τρόπο για την ποιότητα της εργασίας που προσφέρουν, αλλά και την πολύ καλή οικονομική πορεία που καταγράφει το 5 αστέρων ξενοδοχείο, παρά την τρέχουσα οικονομική κρίση.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ