Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του δήμου Κω: Εκδήλωση βράβευσης επαναλαμβανόμενων επισκεπτών.
Τουρισμός
17/09/2020

ΝΕΑ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩ

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, στο γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του δήμου μας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση βράβευσης επαναλαμβανόμενων επισκεπτών. Η τελετή διεξήχθη από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κω κ. Κων/νο Σουρασή και το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού κ. Ελένη Κυπραίου.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν:

1)Οι John και Diane Bailey από τo Ηνωμένο Βασίλειο. Από το 2001, την πρώτη φορά που επισκέφθηκαν το νησί μας, έρχονται κάθε χρόνο και μάλιστα το 2015 ήρθαν δύο φορές.

2)Η κυρία Petra Strandberg από την Σουηδία. Ήρθε για πρώτη φορά στην Κω το 1984 και έκτοτε επισκέπτεται το νησί κάθε χρόνο.Θέλει μάλιστα και κάποια στιγμή να αποκτήσει μόνιμη κατοικία στην Κω.

3) Οι Hans-Dieter Diehlκαι κυρία Sabine Diehl από την Γερμανία που έχουν έρθει στην Κω από το 1985 48 συνεχόμενες φορές! Φανατικοί λάτρεις της Κω!

4) Oι Έλληνες Παναγιώτης & Μαρία Αδαμοπούλου από τη Μεσσηνία. Από το 1979 έχουν έρθει 80 φορές στο νησί μας και σκέφτονται να αγοράσουν και σπίτι εδώ. Θυμούνται με νοσταλγία τα πρώτα χρόνια που ήρθαν στο νησί μας, όταν στην περιοχή«Λάμπη» είχε πολλές καλαμιές και η οδός Εθελοντών Πολεμιστών ήταν χωματόδρομος, ενώ σε όλη την περιοχή υπήρχαν μόνο δύο ξενοδοχεία!

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. κ Σουρασής και η κ.Κυπραίου, τους παρέδωσαν τιμητικό δίπλωμα, στο οποίο αναφέρεται ότι ανακηρύσσονται δημότες της Κω. Εν συνεχεία τους δόθηκαν σουβενίρ και δώρα με κεντρικό θέμα το νησί μας.

Το γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου θα συνεχίσει αυτόν τον θεσμό της βράβευσης επαναλαμβανόμενων επισκεπτών, οι οποίοι αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της Κω στις χώρες τους και την καλύτερη διαφήμιση για το νησί μας.

Καλούμε, όποιον συμπολίτη μας έχει φίλους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Κω, που έχουν έλθει στο νησί μας πάνω από 20 φορές, να επικοινωνήσει με το γραφείο μας ώστε να οργανώσουμε τη βράβευσή τους.

Πληροφορίες: κ.Δώρα Καλαϊζή, τηλ. 22420-25655, 20107

 

Για το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του δήμου της Κω

Ο Πρόεδρος
Μανιάς Βασίλης

Φωτογραφίες