«Προσφέρω Βιβλία Επιχειρηματικότητας» – Χριστουγεννιάτικη δράση από την ΕΠΟΤ Tourism Think Tank και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Τουρισμός
07/12/2022

Η δράση «Προσφέρω Βιβλία Επιχειρηματικότητας» υλοποιείται από την ΕΠΟΤ Tourism Think Tank και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, εν όψει των Χριστουγέννων. Αφορά τη συγκέντρωση βιβλίων, μεταχειρισμένων, γύρω από την επιχειρηματικότητα, που προσφέρουν τα μέλη των δύο φορέων. Προσκαλούν δε, όποιον επιθυμεί να συμμετέχει στη δωρεά, να φέρει τα βιβλία του από 7-15/22, ώρα 09.00-13.00 στο χώρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Στη συνέχεια, τα βιβλία κατατάσσονται σε κατηγορίες και προσφέρονται σε όποιον είναι χρήσιμα για την επιχείρησή του, την εργασία του, τις σπουδές του γιατί το διάβασμα είναι για το πνεύμα ό,τι η άσκηση για το σώμα.

Βιβλία με θέματα γύρω από την επιχειρηματικότητα έχουν τεράστιο πρακτικό όφελος στην καθημερινότητα και την εργασία μας. Προσφέρουν απλόχερη γνώση, πληροφορίες, ιδέες για την υγιή ανάπτυξη της επιχείρησης, της εργασίας μας. Ενσυνείδηση, αντίληψη, αντανακλαστικά, ενδυνάμωση, αντοχή στις δυσκολίες. Η γνώση των βιβλίων δύσκολα θα βρεθεί στις διαδικτυακές πηγές ή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Αποτελούν δε στη σημερινή εποχή μια προπόνηση πολύ δυνατή καθώς το διάβασμα εξασκεί και οξύνει τον νου, την αντίληψη, ενισχύει την πλαστικότητα του εγκεφάλου γιατί κάθε τι νέο που μαθαίνουμε, δημιουργεί νέες συνάψεις, νέες συνδέσεις, ενδυναμώνοντας την μνημονική μας ικανότητα και βοηθάει να παίρνουμε με σιγουριά τις σωστές αποφάσεις. Συνδέεται με την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και την απομάκρυνση από την πιθανότητα εκδήλωσης άνοιας. Τα βιβλία πρέπει να αλλάζουν χέρια για να αποκτούν μεγαλύτερη αξία μέσα από το όφελος που προσφέρουν.

 

Ποιοι μπορούν να προσφέρουν τα βιβλία τους γύρω από την επιχειρηματικότητα: ΟΛΟΙ από 7-15/12/22, ώρα 09.00-13.00 στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

 Ποιοι μπορούν να πάρουν βιβλία, 28-30/12/22, ώρα 09.00-13.00, στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου: επιχειρηματίες, εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις, μέλη Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, σπουδαστές ΑΣΤΕΡ, ΙΕΚ, δημοσίων και ιδιωτικών σχολών όπως Μητροπολιτικό Κολλέγιο, Ακμή, ΑΝΚΟ, Επαγγελματικό Λύκειο, φοιτητές Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ρόδιοι που φοιτούν εκτός νησιού, βιβλιοθήκες σε χωριά του νησιού, βιβλιοθήκες σχολείων, εργαζόμενοι στο χώρο τουρισμού και ευρύτερα, στελέχη

του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, μέλη και φίλοι της ΕΠΟΤ, Οικονομικού και άλλων Επιμελητηρίων κλπ.

 

Τι είδους βιβλία: Οικονομικά, Μάνατζμεντ, Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, Ανάπτυξη, ESG, θέματα Περιβάλλοντος, Κλιματικής Αλλαγής, Πωλήσεις, Τουρισμού, Ξενοδοχειακά, Επιχειρηματικά γενικά και ειδικά, Καινοτομία, Δημόσιες Σχέσεις, Μάρκετινγκ, Επικοινωνία, Κοινωνικά θέματα, Έρευνες κλπ

 

Γλώσσες: Ελληνική, Αγγλική.

Προϋποθέσεις: Πολύ καλή έως άριστη κατάσταση βιβλίου. Να μην είναι ταλαιπωρημένα, σχισμένα, γραμμένα εσωτερικά. Τα βιβλία να έχουν ισχύ να μην είναι ξεπερασμένα.

 

Μαζεύουμε βιβλία, προσφέρουμε βιβλία

Αυτά τα Χριστούγεννα προσφέρουμε βιβλία επιχειρηματικότητας. Όλοι μπορούν να συμμετέχουν στη δράση και τη χαρά της προσφοράς βιβλίων και όλοι μπορούν να αποκτήσουν ένα βιβλίο που χρειάζονται αυτό το Δεκέμβριο, στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Επικοινωνία, πληροφορίες: www.epot.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., T. 6944545172, 6974353017, social media: epot tourism think tank, www.ebed.gr, T. 2241044288.



 Πηγή:www.dimokratiki.gr