Lufthansa: Νέοι προορισμοί προς Ελλάδα απο Φρανκφούρτη
Τουρισμός
21/09/2020

Η Lufthansa επεκτείνει συνεχώς την προσφορά πτήσεων σε τουριστικούς και ψυχαγωγικούς προορισμούς από τη Φρανκφούρτη. Κατά την καλοκαιρινή σεζόν του επόμενου έτους , 15 νέοι ηλιόλουστοι προορισμοί, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί για τους παραθεριστές, είναι πλέον διαθέσιμοι για κράτηση με επίκεντρο την Ελλάδα (Κέρκυρα, Χανιά / Κρήτη, Μύκονος, Κως, Καβάλα / Θράκη και Πρέβεζα / Πελοπόννησος).

Άλλοι προορισμοί στο πρόγραμμα είναι στην Ισπανία (Jerez de la Frontera, Κανάριοι Νήσοι και Τενερίφη θα συνεχιστούν από το χειμώνα), Αίγυπτος (Χουργκάδα), Κύπρος (Πάφος), Κροατία (Ριέκα), Ιταλία (Λαμέτζια Τέρμε), Τυνησία (Τζέρμπα) ) και η Βουλγαρία (Βάρνα).

Με την ανάπτυξη έως και πέντε επιπλέον αεροσκαφών, η εταιρεία θα προσφέρει στο μέλλον περίπου 70 εβδομαδιαίες συνδέσεις με 29 καθαρά τουριστικούς προορισμούς, 15 περισσότερες από ό, τι την ίδια περίοδο πέρυσι. Ο στόχος της Lufthansa είναι να διαμορφώσει ενεργά το μέλλον του τουρισμού.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.