Η «TUI» χάλασε τα σχέδια δεκάδων ζευγαριών που ήθελαν να παντρευτούν σε ξενοδοχείο της Κω
Τουρισμός
28/12/2022

«Είμαστε συντετριμμένοι», λένε οι μελλόνυμφοι – Ο μεγαλύτερος όμιλος ταξιδιωτικών γραφείων παγκοσμίως ακύρωσε το συμβόλαιο με ελληνικό ξενοδοχείο

«Πληρώσαμε για έναν ονειρεμένο γάμο στην Ελλάδα με 40 καλεσμένους, αλλά τώρα είμαστε συντετριμμένοι», δηλώνει μία Βρετανίδα μέλλουσα νύφη που αδημονούσε να παντρευτεί σε ξενοδοχείο της Κω και τώρα προσπαθεί να «χωνέψει» την ανακοίνωση του μεγαλύτερου ομίλου ταξιδιωτικών γραφείων παγκοσμίως «TUI» ότι έχασε το συμβόλαιο με το ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Όπως σχολιάζει ο βρετανικός Τύπος, η TUI χάλασε τα σχέδια τουλάχιστον 40 μελλόνυμφων που ήθελαν να παντρευτούν σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην Κω και είχαν πληρώσει για το γαμήλιο ταξίδι.

Αρχικά η TUI τους ανακοίνωσε ότι έχασε το συμβόλαιο που είχε συνάψει με ξενοδοχείο της Κω και εν συνεχεία τους ενημέρωσε ότι το συμβόλαιο ακυρώνεται με το «Atlantica Holliday Village» .

Όπως αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα «The Sun», η ανακοίνωση της TUI περί απώλειας συμβολαίου με το ελληνικό ξενοδοχείο «Atlantica Holiday Village» στην Κω, σημαίνει ότι πάνω από 40 ζευγάρια που ήθελαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και κατέβαλαν το ποσό των 10 χιλιάδων λιρών στον ταξιδιωτικό γίγαντα, θα αναγκαστούν να κάνουν αλλού το γαμήλιο γλέντι τους.

Η 23χρονη Έμιλι Νταμπινέτ Τζόους περίμενε πως και πως να παντρευτεί στην Ελλάδα και να γλεντήσει με την παρέα της στο ξενοδοχείο της Κω.

«Το να πιστεύεις ότι μπορεί να μην συμβεί αυτό που ονειρεύεσαι είναι αποκαρδιωτικό», λέει απαρηγόρητη.

Η ακύρωση συμβολαίου μεταξύ της TUI και του ελληνικού ξενοδοχείου Atlantica Holliday Village , οδήγησε σε θλίψη δεκάδες μελλόνυμφους, σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.

Τα πρώτα σημάδια ότι κάτι δεν πήγαινε καλά , όπως λέει η απογοητευμένη Ντάμπινετ-Τζόουνς στην εφημερίδα «The Sun», ήταν όταν μπήκε στον ιστότοπο της TUI και το συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν αναφερόταν καν.

Αφού περίμενε να ενημερωθεί από την TUI, αποφάσισε η ίδια να αναλάβει δράση και επικοινώνησε απευθείας με το ξενοδοχείο στην Κω.

Τότε η διεύθυνση του ελληνικού ξενοδοχείου την ενημέρωσε ότι βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την TUI καθώς το συμβόλαιό τους είχε λήξει.

Η Ντάμπινετ Τζόουνς, μητέρα δύο παιδιών, έχει αρραβωνιαστεί τον παιδικό της έρωτα, τον 24χρονο Όλιβερ Χιουζ και ανυπομονούσε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης στην Ελλάδα επιλέγοντας το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

«Είμαστε συντετριμμένοι», τονίζει.

Αλλά και η μέλλουσα νύφη, Κέιτι Κούπερ, εξηγεί ότι επικοινώνησε με τον συντονιστή γάμου της TUI, αλλά ακόμη δεν είχε νέα του .

Η εφημερίδα «Τhe Sun« επικοινώνησε με την «TUI» και, τότε εκπρόσωπός της δήλωσε τι στους μελλόνυμφους θα προσφερθεί ένα εναλλακτικό ξενοδοχείο, δέκα λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο, διαφορετικά θα λάβουν επιστροφή χρημάτων.

«Οι ομάδες εξυπηρέτησης πελατών μας θα επικοινωνήσουν απευθείας για να συζητήσουν τις όποιες επιλογές εντός επτά ημερών», τόνισε ο εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού γίγαντα», σχολιάζει η εφημερίδα.

Πηγή protothema.gr