Παρουσίαση αποτελεσμάτων διαδικτυακής καμπάνιας προβολής της Κω
Τουρισμός
22/09/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα αποτελέσματα της σύγχρονης διαδικτυακής καμπάνιας προβολής της Κω, στις βασικές αγορές του εξωτερικού αλλά και στη χώρα μας, που οργάνωσε και χρηματοδότησε στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου ο Δήμος Κω, θα παρουσιαστούν από την ομάδα marketing που ανέλαβε την υλοποίηση του σχεδίου.

Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μεθαύριο Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, στις 11.00, παρουσία του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά & του Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Βασίλη Μανιά.

Η διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «Refreshyourstory in Kos»διεξήχθη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Googledisplay, Facebook&Instagram) για την προβολή & διαφήμιση της Κω, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, καθώς και στον τουρισμό μακράς διαμονής με έμφαση στους επισκέπτες τουριστικών προορισμών (ταξιδιώτες) που αναζητούν επιλογές μακροχρόνιας διαμονής.

Η καμπάνια εστίασε στην ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών που μπορεί να προσφέρει στον ταξιδιώτη το νησί μας, σε πέντε ενότητες:

Refreshyourheart: απέραντες παραλίες, ήλιος και θάλασσα

Refreshyoursenses: γαστρονομία και τοπικά προϊόντα

Refreshyourmind: Ιπποκράτης και Ιστορία

Refreshyourbody: ποδήλατο και δραστηριότητες

Refreshyourway of living: φιλοξενία για επισκέπτες μακράς διαρκείας.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε ιστοσελίδα στη διεύθυνση: https://refresh.kos.gr/ σε τρεις γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά)και κατάλληλο υλικό για να αναδείξει τις ανωτέρω ενότητες.

Ενώ δημιουργήθηκαν και οι επίσημες σελίδες προβολής της Κω στο Facebook και το Instagram:https://www.facebook.com/visitkosgreece/&https://www.instagram.com/visitkosgreece/.

 

Γραφείο Τύπου