Δυναμική η παρουσία της Κω στην τουριστική έκθεση στην Ουτρέχτη Ολλανδίας (Βίντεο-Ρεπορτάζ)
Τουρισμός
12/01/2023

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού VAKANTIEBEURS 2023 στην Ουτρέχτη Ολλανδίας που διεξάγεται από 11-15 Ιανουαρίου, συμμετέχει η Κως, με αυτόνομη παρουσία και εκπροσωπείται από την αντιδήμαρχο Τουρισμού Σέβη Βλάχου. Στην έκθεση βρίσκεται και ο  δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο οποίος πραγματοποίησε μια σειρά από προγραμματισμένες επαφές με μεγάλους tour operators, μαζί με την κ.Βλάχου. Στην Ουτρέχτη βρίσκονται επίσης  η αντιδήμαρχος διεθνών σχέσεων Γεωργία Κασσιώτη και η Γ. Γραμματέας του δήμου Μαρία Κρητικού.

Η έκθεση της Ουτρέχτης, αποτελεί  το μεγαλύτερο «ραντεβού» της τουριστικής βιομηχανίας στην Ολλανδία με πάνω από 100,000 επισκέπτες. Η ολλανδική αγορά αποτελεί μία από τις βασικές αγορές για τη Κω που διεκδικεί με αξιώσεις υψηλό μερίδιο επισκεπτών.

Τα μηνύματα από την Ολλανδία είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, ενώ από τις πρώτες επαφές , η Κως παρουσιάζει υψηλή ζήτηση από όλες σχεδόν τις αγορές, ενω σύμφωνα με την Tui Deutschland, στην κορυφή της ταξιδιωτικής λίστας των Γερμανών, βρίσκεται η Ρόδος , η Κως μαζί με τη Μαγιόρκα και την Κρήτη. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ