HolidayCheck Award 2023: Σε Ρόδο και Κω δύο από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στη γερμανική αγορά
Τουρισμός
22/01/2023

Όχι ένα ούτε δύο, αλλά 46 ξενοδοχεία στην Ελλάδα απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές από τους Γερμανούς παραθεριστές, κερδίζοντας το πολυπόθητο HolidayCheck Award 2023, με πρώτο στις προτιμήσεις τους να είναι το Hotel Corissia Harmony, στη Γεωργιούπολη των Χανίων, στην Κρήτη.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, στο παραδοσιακό χωριό Λαχανιά της Ρόδου και την πρώτη τριάδα συμπληρώνει το Sentido Pearl Beach Kos, στο Μαρμάρι της Κω, το οποίοι απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικο κοινό.

Για το Hotel Corissia Harmony, το HolidayCheck γράφει πως “ένας παραθεριστής επαινεί το τεσσεράμισι αστέρων ξενοδοχείο στην Κρήτη ως “απόλυτη πρόταση της καρδιάς” -και έτσι αισθάνονται όλοι οι επισκέπτες: το ξενοδοχείο έχει ποσοστό σύστασης 100% και βραβεύτηκε επίσης με το HolidayCheck Gold Award φέτος. Οι λόγοι γι’ αυτό είναι η τοποθεσία κοντά στην παραλία και το κέντρο του χωριού, η μοντέρνα αρχιτεκτονική, το πράσινο και πάνω απ’ όλα η ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων του. Στους παραθεριστές αρέσουν οι πισίνες, η σάουνα και το γυμναστήριο, ενώ εκστασιάζονται για τη νόστιμη κουζίνα”.

Ιδιαίτερη μνεία κάνει το HolidayCheck στην ειδυλλιακή τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, σε μια παραλία με βότσαλα. “Όσοι αναζητούν ηρεμία και γαλήνη θα βρουν εδώ ένα μέρος για να χαλαρώσουν. Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων στη Ρόδο προσφέρει φανταστική θέα στη θάλασσα από πολλά σημεία και υπέροχες, τεράστιες πισίνες”, αναφέρει.

Το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas βραβεύθηκε και με το HolidayCheck Gold Award 2023.

Γα το Sentido Pearl Beach Kos οι επισκέπτες προτείνουν τα δωμάτια με πισίνα, η βεράντα των οποίων προσφέρει άμεση πρόσβαση στη μεγάλη πισίνα. Η γαστρονομία επαινείται ιδιαίτερα από το σύνολο των παραθεριστών, με την κουζίνα να είναι διεθνής, αν και κάποιοι θα ήθελαν περισσότερα ελληνικά πιάτα. “Όσοι αναζητούν την ηρεμία και την ησυχία απολαμβάνουν εδώ χαλαρωτικές διακοπές στην παραλία, ενώ πολλοί επισκέπτες συστήνουν τα μασάζ”, υπογραμμίζει η πλατφόρμα.

HolidayCheck Gold Award 2023

Το 2023 σηματοδοτεί την 18η απονομή των βραβείων HolidayCheck, τα οποία βασίστηκαν σε πάνω από 623.000 πραγματικές κριτικές Γερμανών ταξιδιωτών, για συνολικά 596 ξενοδοχεία από 32 χώρες.

Για άλλη μια φορά φέτος, βραβεύονται τα ξενοδοχεία που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στα μάτια των παραθεριστών του HolidayCheck.

Για να μπορέσει ένα ξενοδοχείο να λάβει το πολυπόθητο βραβείο, πρέπει να έχει τουλάχιστον 50 αξιολογήσεις σε διάστημα δώδεκα μηνών (από την 1η Δεκεμβρίου 2021 έως τις 30 Νοεμβρίου 2022). Τα ξενοδοχεία πρέπει, επίσης, να έχουν προταθεί από τουλάχιστον το 90% των επισκεπτών τους και να συμμορφώνονται με τον λεγόμενο Κώδικα Δεοντολογίας του βραβείου, το οποίο αποφασίζεται αποκλειστικά από τις αξιολογήσεις των παραθεριστών.

Πηγή money-tourism.gr