Η Costa Cruises, συνεχίζει το πρόγραμμά της , επανασχεδιάζοντας τα δρομολόγια της από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο του 2021
Τουρισμός
29/09/2020

Η ιταλική μάρκα Carnival Corporation, Costa Cruises,

συνεχίζει το πρόγραμμά της για μια σταδιακή και υπεύθυνη επανέναρξη της κρουαζιέρας, επανασχεδιάζοντας τα δρομολόγια της από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο του 2021.

Από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο του 2021, η Costa Cruises θα επεκτείνει περαιτέρω τη μεσογειακή προσφορά της με μια μεγάλη ποικιλία επιλογών και την ευκολία πολλαπλών λιμένων αναχώρησης.

Επίσης, το καλοκαίρι του 2021 θα δούμε την επιστροφή των κρουαζιέρας στη Βόρεια Ευρώπη , έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στους επισκέπτες της Costa.

Λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα δρομολόγια και τον τρόπο κράτησής τους θα είναι διαθέσιμες σύντομα στον ιστότοπο της Costa και στα ταξιδιωτικά γραφεία.

Η Costa συνεργάζεται με τις εθνικές και τοπικές αρχές των χωρών στις διαδρομές της για να προσφέρει στους επισκέπτες μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία διακοπών, μέσω της εφαρμογής του Πρωτοκόλλου Ασφάλειας Costa σε όλους τους προορισμούς που περιλαμβάνονται στο νέο πρόγραμμα για το 2021.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.