Με το δεξί η τουριστική σεζόν 2023 για την Κω Ι 27 Μαρτίου οι πρώτες πτήσεις
Τουρισμός
22/03/2023
27 Μαρτίου οι πρώτες πτήσεις στο αεροδρόμιο «Ιπποκράτης» 

Με το δεξί  υποδέχεται η  Κως την νέα τουριστική περίοδο,  αφού οι αφίξεις ξεκινούν ένα μήνα νωρίτερα επισημαίνει η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Ντίνα Σβύνου η οποία τονίζει πως είναι θετικά τα μηνύματα από τις προκρατήσεις, που μέχρι στιγμής,  αποτυπώνουν  άνοδο κατά 15% σε σχέση με πέρυσι.

Αναφορικά με τις αγορές που παρουσιάζουν ζήτηση, η κ.Σβύνου σημειώνει πως η βρετανική αγορά, συνεχίζει να έχει τα σκήπτρα, με τη Γερμανική και την Ολλανδική αγορά , να ακολουθούν. Οι πρώτες πτήσεις ξεκινούν από το αεροδρόμιο της Κω στις 27 Μαρτίου , ( Από Βερολίνο και Εδιμβούργο) ένα μήνα νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι. Καλή η ζήτηση και  της αγοράς της Γαλλίας και πρέπει να προσπαθούμε για αναζήτηση κι άλλων αγορών επισήμανε η κ.Σβύνου.

Αναφορικά με τις υποδομές  και το αν είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους πρώτους τουρίστες, η κ.Σβύνου σημείωσε πως δεν είμαστε έτοιμοι σε ζητήματα καθημερινότητας και υπογράμμισε πως οφείλουν και οι επαγγελματίες να προσέξουν την εικόνα των καταστημάτων και να μην είναι ερμητικά κλειστά, κυρίως σε κεντρικούς πολυσύχναστους δρόμους. 

Ρεπορτάζ