Είκοσι ένας τουριστικοί πράκτορες από Ρουμανία στην Κω, για την επανέναρξη της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης
Τουρισμός
07/06/2023

Είκοσι ένας τουριστικοί πράκτορες από Ρουμανία βρίσκονται για τρεις μέρες στην Κω, για την επανέναρξη της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης με το Βουκουρέστι.

Η ιδιοκτήτρια του Karis Travel, Δέσποινα Δημοπούλου δήλωσε πως οι πράκτορες βρίσκονται στο νησί μας με σκοπό να προωθηθεί στη ρουμάνικη αγορά, όπου είχε σταματήσει από το 2017 λόγω του μεταναστευτικού. Γίνεται λοιπόν μία προσπάθεια να ξανά ξεκινήσει, μέσω του γραφείου Cocktail Holidays από το Βουκουρέστι και είναι αυτό που διοργάνωσε αυτό το τριήμερο, με τη στήριξη του Δήμου Κω.

Η Carmen Pascu , Product Manager της Cocktail Holidays, δήλωσε ενθουσιασμένη με το νησί, αφού επισκέφθηκαν αρκετούς αρχαιολογικούς χώρους, το κτήμα Ακράνι καθώς και πολλά από τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Σέβη Βλάχου, τόνισε πως το Γραφείο Τουριστικής Ανάπτυξης Κω, συνεργάζεται με όλους τους αρμόδιους φορείς και με όλους τους εμπλεκόμενους στον τουριστικό τομέα , ενώ ευχαρίστησε τη Δέσποινα Δημοπούλου για την αγαστή συνεργασία. Τόνισε πως οι τουριστικοί πράκτορες, δεν ενδιαφέρονται μόνο για τις υπηρεσίες ξενοδοχειακού τομέα, αλλά τους ενδιαφέρει όλο το νησί, οπότε στόχος είναι να επιτευχθεί μία ολιστική παρουσίαση της Κω.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ