Επίσκεψη δύο Ιταλίδων δημοσιογράφων στην Κω, με πρωτοβουλία του Γραφείου Τουριστικής Προβολής Δήμου Κω
Τουρισμός
24/08/2023
Οδοιπορικό Ιταλίδων δημοσιογράφων στην Κω

Στην Κω βρίσκονται δύο ιταλίδες δημοσιογράφοι  με πρωτοβουλία του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω. Σκοπός του ταξιδιού  να καταγράψουν μέσα από άρθρα και ρεπορτάζ, την ιστορία του νησιού, την γαστρονομία, τα τοπικά προϊόντα και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού ώστε να προβάλλουν την Κω στην Ιταλική αγορά.

Οι δημοσιογράφοι, είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν γαστρονομικές εμπειρίες, να πάρουν μια γεύση από τις πολιτιστικές και τουριστικές διαδρομές του νησιού, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, να γευτούν τα τοπικά μας προϊόντα και να επισκεφθούν παραγωγικές μονάδες του πρωτογενή τομέα.

Η αντιδήμαρχος τουρισμού Σέβη Βλάχου, υποδέχθηκε τις δημοσιογράφους στο Ασκληπιείο, συνομίλησε μαζί τους για την προβολή της Κω στα Ιταλικά Μ.Μ.Ε που εργάζονται, ενώ τις διαβεβαίωσε πως το  γραφείο τουριστικής προβολής  του Δήμου της Κω, θα τους δώσει όλο το έντυπο και ηλεκτρονικό αρχείο που αφορά στην Κω. Τέλος η αντιδήμαρχος ευχαρίστησε  θερμά τους επιχειρηματίες που συνέβαλαν στη φιλοξενία των δημοσιογράφων. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ