Γεμάτη μουσική, χορό και κέφι η γιορτή για την Παγκόσμια ημέρα Τουρισμού στο Τιγκάκι (pics)
Τουρισμός
28/09/2023

 Εορταστικές δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου, περιελάμβανε η χθεσινή βραδιά στο Τιγκάκι με πολύ κόσμο. 

Ο Δήμος Κω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανωσε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τιγκάκι στον κεντρικό δρόμο μουσικοχορευτική βραδιά. Μια γιορτή φιλίας που περιελάμβανε δράσεις γαστρονομίας, τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, μουσικής και χορού.

 Το Τμήμα τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου της Κω σε συνεργασία με τον χορευτικό σύλλογο Θεόκριτο, χορευτικά συγκροτήματα από τα χωριά και τον μοναδικό Γιώργο Πετρή (Τζόκερ) στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, διοργάνωσε μία άκρως επιτυχημένη μουσικοχορευτική εκδήλωση.

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου όπως έχει καθοριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το 1970. Κύριος στόχος του εορτασμού αυτού είναι η ανάδειξη της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής συμβολής του τουρισμού στην ευδαιμονία της διεθνούς κοινότητας. Το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού 2023 είναι «Τουρισμός και πράσινες επενδύσεις».

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ