Σεμινάρια τουρισμού από την Prestige Seminars
Τουρισμός
23/10/2023

Η PRESTIGE SEMINARS, μέλος του ομίλου  PRESTIGE GROUP, η οποία ειδικεύεται σε σύγχρονα προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και το ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (iTED Lab) προσφέρουν, αποκλειστικά εξ αποστάσεως, εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα (σεμινάρια) στο αντικείμενο του Τουρισμού (με Πιστοποίηση από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου).

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα παρέχουν στοχευμένες γνώσεις οι οποίες θα συμβάλουν στη βελτίωση - απόκτηση των εργασιακών προσόντων και των επαγγελματικών δεξιοτήτων των εκπαιδευομένων, που μπορούν να αξιοποιηθούν τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Απευθύνεται:

α) σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

β) σε αποφοίτους ΙΕΚ και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

γ) σε στελέχη και εργαζόμενους τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών

δ) σε ανέργους με ενδιαφέρον για μελλοντική απασχόληση στον τουρισμό και

ε) σε ιδιοκτήτες καταλυμάτων και τουριστικών επιχειρήσεων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή και εγγραφή, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://prgseminars.gr/courses/ ,  να καλέσετε στο 2160700800 καθημερινά 09:00-17:00, ή να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .


Θα το εκτιμούσαμε εάν κοινοποιούσατε την ανωτέρω πρόσκληση παρακολούθησης των σεμιναρίων στα μέλη σας ώστε να λάβουν τις σχετικές εκπτώσεις και επιπρόσθετα σας παρέχουμε τη δυνατότητα έως 2 δωρεάν εγγραφές σε πρόσωπα της επιλογής σας.

Στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες ή/και για δια ζώσης ή τηλεφωνική επικοινωνία.

--
Με εκτίμηση
Τμήμα Εκπαίδευσης
  

Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Χερσίφρονος 15 & Λ. Ηλιουπόλεως,

Αθήνα, Τ.Κ.: 11631



 2160 700 800
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.