Παρουσία του Δήμου Κω, το World Tourism Market του Λονδίνου
Τουρισμός
06/11/2023

Στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στο Λονδίνο, βρίσκεται ο Δήμος Κω με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Σέβη Βλάχου και τον Πρόεδρο Κοινότητας Κω Κώστα Σουρασή.

O κ.Σουρασής δήλωσε πως το κλίμα στην έκθεση για άλλη μία φορά είναι πολύ καλό, βρισκόμενοι στο περίπτερο της Περιφέρειας, με τη συμμετοχή πολλών εκπροσώπων του τουρισμού.

Σήμερα ξεκίνησαν με ραντεβού με έναν τουριστικό πράκτορα , ο οποίος ανέλυσε στοιχεία για αύξηση 16% το 2024, ακολουθούν μίτινγκς με δημοσιογράφους και με περιοδικά, ενώ την τρίτη ημέρα ακολουθεί ένα γκαλά με χορηγό τη μαρίνα της Κω.

Η Αντιδήμαρχοος κ.Βλάχου δήλωσε πως η έκθεση του Λονδίνου είναι μία έκθεση βαρόμετρο για τα τουριστικά δρώμενα σε παγκόσμιο επίπεδο και τόνισε την αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια ΝΑ. Συμπλήρωσε πως υπάρχει αλληλεπίδραση των νησιών και πως αυτή η πολυνησία , δείχνει ακριβώς τα συγκριτικά πλεονεκτήματα. Επίσης ανέφερε πως όταν ο επισκέπτης αναζητά εμπειρίες, σίγουρα ένα σύμπλεγμα όπως είναι αυτό της Δωδεκανήσου, μπορεί να προσφέρει το καλύτερο πακέτο διακοπών. Τόνισε επίσης πως όλα τα νησιά του ΝΑ ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη και στις πιο υψηλές προσδοκίες.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ