Με βραβείο στις αποσκευές του επιστρέφει ο Δήμος Κω από το Λονδίνο (Βίντεο)
Τουρισμός
09/11/2023

Η Κως βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ποδηλατικός προορισμός στα Greek Travel Awards 2023 του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας.

Πρόκειται για ψηφοφορία μέσω της πλατφόρμας σύγκρισης τιμών και κρατήσεων πακέτων διακοπών Ice lolly και Travelsupermarket.com. 

Τα βραβεία αυτά προωθούν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και λειτουργούν ως βαρόμετρο για τις προτιμήσεις των Βρετανών στην επιλογή των διακοπών τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της World Travel Market παρουσία εκπροσώπων ΜΜΕ ,τουριστικών γραφείων και πρακτορείων, με τους οποίους η Κωακή αποστολή σ αυτή την τρίωρη δράση είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για τις προοπτικές της σεζόν το 2024

#visitkosgreece.

Στην έναρξη της εκδήλωσης είχα τη χαρά και την τιμή να απευθύνω χαιρετισμό εκ μέρους του Δήμου Κω , ενώ καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς προβάλλονταν διαφημιστικό βίντεο της Μαρίνας Κω . 

Την αποστολή της Κω τίμησε με την παρουσία του ως εκπρόσωπος της Ένωσης τουριστικών πρακτόρων Δωδεκανήσου ο επί πολλά έτη ιδιοκτήτης πρακτορείου κ. Κώστας Κουρούνης.

 

(από το facebook της Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Σέβης Βλάχου)

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ