Ντίνα Σβύνου: Στις 24 Μαρτίου η πρώτη πτήση με την Eurowings και στις 31 η Ryanair και η easyjet
Τουρισμός
08/03/2024
Σε επίπεδο αφίξεων θα έχουμε μια θετική χρονιά ίσως και ένα νέο ρεκόρ

Θετικά είναι τα μηνύματα  από την μεγάλη τουριστική έκθεση του Βερολίνου, στην οποία συμμετείχε και η Κως.  Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου συμμετείχε με δικό της γραφείο στο χώρο του ΕΟΤ, το οποίο διέθετε για τα νησιά των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων.

Την   διεθνή έκθεση τουρισμού επισκέφθηκε και η έπαρχος Κω Νισύρου Ντίνα Σβύνου  η οποία επισήμανε ότι το Νότιο Αιγαίο πρωταγωνιστεί. Όλα δείχνουν ότι σε επίπεδο αφίξεων για την Κω, θα έχουμε μια θετική χρονιά και γιατί όχι ένα νέο ρεκόρ.

Τα πρώτα αεροπλάνα προσγειώνονται στο νησί μας στις 24 Μαρτίου  από Κολωνία και Ντυσελντορφ με τη Eurowings, και ακολουθούν στις 31/3 πτήσεις από Gatwick, για να ξεκινήσει σιγά σιγά η τουριστική περίοδος.

Η κ.Σβύνου  τόνισε  την ανάγκη να ξεκινήσουμε όλοι την προσπάθειά μας προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που οι «πόρτες» του τουρισμού ανοίγουν νωρίς στο νησί μας. Με τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους μπροστά, με όλους τους φορείς του τουρισμού και με την τοπική αυτοδιοίκηση αρωγό, μπορούμε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα για το νησί μας.»

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ