Στην εκπομπή του Τ. Χατζηιωάννου στο ΤvKosmos για την έναρξη της σεζόν, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ματίνα Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη (vid)
Τουρισμός
28/03/2024
 

Στην τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου του Tv Kosmos Τέρη Χατζηιωάννου φιλοξενήθηκε μέσω skype η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου της Κω,  Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη, με αφορμή την επίσημη έναρξη της τουριστικής σεζόν με τις δύο πρώτες πτήσεις από την Γερμανία.

Στη ζωντανή απευθείας σύνδεση παρουσιάστηκαν, πανοραμικά πλάνα από τις ομορφιές του νησιού μας, ενώ η Αντιδήμαρχος ενημέρωσε για την τρέχουσα τουριστική σεζόν στην Κω, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζει ο τουριστικός κλάδος, καθώς και τα μελλοντικά σχέδια για την ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί. Η κα. Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη μίλησε  ακόμη για τις προσδοκίες για την φετινή τουριστική σεζόν, τονίζοντας ότι  η φετινή σεζόν αναμένεται να είναι μία ακόμη χρονιά ρεκόρ για τον Τουρισμό στο νησί μας, ενώ στόχος είναι και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με σημαντική συνεισφορά των Τούρκων επισκεπτών οι οποίοι θα καταφθάνουν ευκολότερα πλέον στην Κω λόγω της εφαρμογής του μέτρου της 7ημερης τουριστικής βίζας.

Ρεπορτάζ