Εντυπωσιακή η υποδοχή του πρώτου charter της TUI στην Κω από Γερμανία
Τουρισμός
29/06/2020

Από το νησί του Ιπποκράτη, την Κω αφίχθησαν  τη Δευτέρα  στις 6 το απόγευμα, οι πρώτοι 170 γερμανοί τουρίστες, το πρώτο τσάρτερ σε περιφερειακό αεροδρόμιο της χώρας μας .  Το ταξίδι έγινε με πρωτοβουλία  της Bild και της TUI  οι οποίες έδωσαν  δώρο μετά από κλήρωση μια πτήση και δωρεάν διαμονή,  στους ανθρώπους που μόχθησαν, προσπάθησαν και βοήθησαν τη Γερμανία να ξεπεράσει την υγειονομική  κρίση.

  Τους Γερμανούς τουρίστες υποδέθηκαν στο αεροδρόμιο της Κω ο υπουργός Χ.Θεοχάρης και υφυπουργός τουρισμού  Μ. Κόνσολας, ο δήμαρχος Κω Θ.Νικηταράς, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού Σέβη Βλάχου, οι πρόεδροι των ΔΚ Κω Κ.Σουρασής και Αντιμάχειας  Ν.Φρατζής, φορείς του νησιού η Ένωση Ξενοδόχων Κω Ντίνα Σβύνου, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Μ.Χατζημιχαήλ. 

Στην άφιξη τους, οι Γερμανοί τουρίστες έδωσαν το έντυπο plf στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρίσκεται εδώ για αυτόν το σκοπό  και δειγματοληπτικά έγιναν τα πρώτα στοχευόμενα τεστ ενώ στη συνέχεια το γραφείο τουριστικής  προβολής της Κω τους επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη, ένα μπουφέ  καλωσόρισμα με τοπικά προϊόντα που επιμελήθηκε η ΑΝΚΩ  με προσφορές των επαγγελματιών του νησιού μας και μουσικοχορευτικό  πρόγραμμα σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΒΣ , ο Νικολός μαζί με το χορευτικό του ΑΡΙΩΝΑ έδωσαν άρωμα  του μουσικού  και χορευτικού πλούτου  της Κω.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε ζωντανή μετάδοση στον Αντ1 έγινε η παρουσίαση της εκδήλωσης με συνέντευξη του υπουργού τουρισμού κ.Θεοχάρη .

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ