Ακυρώνει και επίσημα η TUI UK όλα τα πακέτα μέχρι τις 16 Μαϊου
Τουρισμός
09/03/2021

Ακυρώνει όλα τα πακέτα διακοπών και τις πτήσεις μέχρι τις 16 Μαϊου και επισήμως η TUI UK, με επιστολή της Helen Caron, Group Purchasing Director, προς τους συνεργάτες – ξενοδόχους σε όλες τις αγορές.

 

Ηαπόφαση της TUI UK, έρχεται μετά τις ανακοινώσεις του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, για το χρονοδιάγραμμα εξόδου της χώρας από το lockdown, σύμφωνα με το οποίο στις 12 Απριλίου η κυβέρνηση θα ανακοινώσει πότε θα ξεκινήσουν ξανά τα διεθνή ταξίδια, ημερομηνία η οποία δεν μπορεί να είναι πριν τις 17 Μαϊου.

Όπως αναφέρει στην επιστολή της η κα. Caron, “Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με ορισμένες αλλαγές στο πρόγραμμά μας και επίσης να σας ενημερώσω σχετικά με το πώς θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε σχετικά με την λειτουργία μας στο μέλλον.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε βασικές ημερομηνίες για τη χαλάρωση των περιορισμών Covid 19 στην Αγγλία. Αυτό περιλάμβανε μια ανακοίνωση ότι μια ομάδα εργασίας θα επανεξετάσει εάν, πότε και πώς θα μπορούσαν να ξαναρχίσουν τα διεθνή ταξίδια. Αυτή η ομάδα εργασίας πρόκειται να αναφέρει τα ευρήματά της στις 12 Απριλίου, αλλά στο μεταξύ, η κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι η απαγόρευση των διεθνών ταξιδιών θα παραταθεί έως τις 17 Μαΐου 2021 τουλάχιστον.

Σύμφωνα με αυτήν την ανακοίνωση, δυστυχώς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ακυρώσουμε όλα τα πακέτα διακοπών της TUI, από τα αεροδρόμια της Αγγλίας, της Σκωτίας, της Ουαλίας και της Βόρειας Ιρλανδίας έως και τις 16 Μαΐου 2021.

Τα πακέτα της TUI από τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, ακυρώνονται έως και τις 5 Απριλίου 2021″.

 

Πηγή: money-tourism.gr