Στις 15 Μάη Τουρισμός κι οργανωμένες παραλίες ανοίγουν ταυτόχρονα
Τουρισμός
01/05/2021

Το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών στις 15 Μαΐου, μαζί με τον τουρισμό, προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Σε ό,τι αφορά στην επαναλειτουργία της εστίασης από τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου επισήμανε ότι "προχωρούμε και ανοίγουμε την αγορά με πολύ προσεκτικά και συγκεκριμένα".

 

Τον Μάιο το πακέτο στήριξης - Τι ισχύει για τα κλειστά εμπορικά κέντρα

Το πακέτο στήριξης για την εστίαση αναμένεται να δοθεί μέσα στο Μάιο, είπε χθες ο Γ.Γ Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης. "Το πακέτο στήριξης που έχουμε ετοιμάσει και μάλιστα είναι τεχνικό θέμα πλέον να ανοίξει η πλατφόρμα και να γίνουν γρήγορα καταβολές, είναι ένα επιπλέον πακέτο στήριξης, δεν είναι το μόνο πακέτο στήριξης"

 

"Μιλάμε για ένα πακέτο επιπλέον το οποίο σκοπό έχει να βοηθήσει στην επανεκκίνηση των επιχειρήσεων… Είναι με την διαδικασία της επιστρεπτέας προκαταβολής" πρόσθεσε μεταξύ άλλων και τόνισε πως με βάση αυτό, μιλάμε για θέμα λίγων ημερών όσον αφορά την καταβολή του.

Όπως τόνισε η εστίαση έχει πάρει την μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις επιστρεπτέες προκαταβολές και σχεδόν όλα τα μέτρα τα οποία έχουν εφαρμοστεί και έχουν υλοποιηθεί.

 

Πηγή: www.thetoc.gr