24 Τσέχοι δημοσιογράφοι φιλοξενήθηκαν στη Κω για την προβολή του νησιού σε μεγάλα ΜΜΕ
Τουρισμός
10/07/2020

24 Τσέχοι δημοσιογράφοι βρέθηκαν στην Κω για την προβολή του νησιού μας. Το γραφείο γενικού τουρισμού «Destination One» το οποίο εκπροσωπεί τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πράκτορα στην τσέχικη αγορά «Blue style», σε συνεργασία με Ξενοδόχους & συνεργάτες, διοργάνωσε ένα πλούσιο πρόγραμμα στους Τσέχους δημοσιογράφους από διαφορετικούς τύπους μέσων ενημέρωσης για την προώθηση της Κω.

Τα κυριότερο μέσο ενημέρωσης που συμμετείχε στην αποστολή ήταν το TV NOVA,το μεγαλύτερο κανάλι της τσέχικης τηλεόρασης.

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής κ. Β. Μανιάς, μαζί με τον μέλος της Επιτροπής Τουρισμού κ. Κ.Σουρασή και την πρόεδρο της ένωσης ξενοδόχων Κω κ. Ν. Σβύνου, παρευρέθηκαν σε δείπνο με τον ιδιοκτήτη του «Destination One» κ. Α.Χατζηλιαμή, τον διευθυντή του γραφείου στην Κω κ. Πρόδρομο Κοτζαταπάνη και τους δημοσιογράφους. Παράλληλα, έδωσαν συνέντευξη στα τσέχικα τηλεοπτικά κανάλια και απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δίνοντας το μήνυμα ότι η Κως παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, παραμένει ένας από τους σημαντικότερους, ασφαλέστερους και πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Στο τέλος της εκδήλωσης το γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης διέθεσε στους δημοσιογράφους τσάντες με έντυπο υλικό προβολής της Κω .

Ρεπορτάζ