Διήμερο Workshop με θέμα «Σύνδεση του πρωτογενή τομέα και της μεταποίησης με τις τουριστικές επιχειρήσεις» στην Κω
Τουρισμός
07/06/2021

Tο Γραφείο Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δήμου Κω σε συνεργασία με το Τμήμα Παραγωγής και Ανάπτυξης Πρωτογενούς Τομέα διοργανώνει το 1ο Διήμερο Workshop με θέμα «Σύνδεση του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης με τις τουριστικές επιχειρήσεις», την Πέμπτη 10 & την Παρασκευή 11 Ιουνίου στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο ( Χάνι), από τις 17:00 μέχρι τις 21:00.

 

Στόχος αυτής της δράσης είναι η προώθηση των τοπικών προϊόντων και η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα από την ανάπτυξη τοπικών δεσμών, η αλληλοενημέρωση παραγωγών και επιχειρηματιών και η ενδυνάμωση της κουλτούρας στήριξης της τοπικής αγοράς και οικονομίας. Οι συμμετέχοντες - παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα τους σε μια ανοικτή έκθεση. Οι επισκέπτες πρόκειται να είναι ιδιοκτήτες, διευθυντές ή στελέχη ξενοδοχείων, εστιατορίων, σούπερ μάρκετ, καφέ, εμπορικών και τουριστικών καταστημάτων. H εκδήλωση απευθύνεται μόνο σε παραγωγούς και επαγγελματίες του τουρισμού και δεν είναι ανοικτή για το κοινό. 

 

Στο χώρο θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και θα ακολουθηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (χρήση αντισηπτικών, μάσκες, θερμομέτρηση κατά την είσοδο, κοινωνικές αποστάσεις, τήρηση των αποστάσεων και καθήμενους σε κάθε infodesk, κάθε εκθέτη).