Η Βρετανική εφημερίδα ''Guardian'' κατατάσσει το ''Kos Aktis Art Hotel'' στα 25 κορυφαία Ελληνικά ξενοδοχεία
Τουρισμός
13/07/2021

Ακόμη μία τιμητική διάκριση από το εξωτερικό ήρθε για το αγαπημένο KosAktis της οικογένειας Βασιλείου Πουλιού. Η έγκριτη βρετανική εφημερίδα Guardian προτείνει στους αναγνώστες να επιλέξουν για τις διακοπές τους το Kos Aktis στην Κω και μάλιστα το κατατάσσει σε μία λίστα με τα 25 κορυφαία ελληνικά ξενοδοχεία για φέτος το καλοκαίρι. 

Πιο συγκεκριμένα το άρθρο κάνει λόγο για ένα μοντέρνο στυλάτο κατάλυμα βρίσκεται στην παραλιακή ζώνη της πόλης με θέα τα τουρκικά παράλια.  

Διθυραμβικά είναι τα σχόλια για την κουζίνα του H2O και το καφέ εστιατόριο που είναι σημείο αναφοράς για μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες.  

Τέλος, κάνει μία ιστορική αναφορά στο ξενοδοχείο και την λειτουργία του ως Ξενία ξεκινώντας κάπου την δεκαετία του 1950.  

Δεν είναι τυχαίο που το Kos Aktis και το H2O είναι ένας αγαπημένος προορισμός όλη την ημέρα για Κώους και τουρίστες. Εξάλλου οι υψηλές παροχές που προσφέρει διαφημίζουν καθημερινά το νησί της Κω.

 

https://www.theguardian.com/travel/2021/jul/10/25-best-hotels-resorts-greece-greek-islands-athens-crete-rhodes-santorini?fbclid=IwAR3Tg0lpeErKdCewtQPPYtoHOgy1i-mdaBXa8ChR0yEEKVgaYuuDMhcgifc