Willi Verhuven : Alltours | Επιστροφή στην κανονικότητα με ταξίδια και σε περιοχές υψηλού κινδύνου- Ενημερωτικό ταξίδι πρακτόρων στη Ρόδο
Τουρισμός
21/08/2021

Η τουριστική βιομηχανία πρέπει να επιστρέψει στο φυσιολογικό και στην κανονικότητα, τονίζει το αφεντικό του Alltours, Willi Verhuven. Ο επικεφαλής του μεγάλου τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας, σε δηλώσεις του επισημαίνει ότι η κατάταξη μιας χώρας ως περιοχής υψηλού κινδύνου είναι ξεπερασμένη και ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για προειδοποιήσεις στα ταξίδια, ούτε καν για τις περιοχές υψηλού κινδύνου.

Κατά τη γνώμη του, το αυξανόμενο ποσοστό εμβολιασμένων, ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν αναρρώσει από τον ιό και τα υγειονομικά μέτρα, που λαμβάνονται, καθιστούν το 2021 ασφαλέστερα τα ταξίδια ακόμη και σε περιοχές υψηλού κινδύνου από ό,τι πέρυσι.

Για το λόγο αυτό, ο Alltours συνεχίζει να προσφέρει διακοπές στην Ισπανία και την Τουρκία. Επιπλέον, οι δωρεάν ακυρώσεις δεν είναι πλέον δυνατές, εκτός από κρατήσεις που έγιναν μέσω του προγράμματος "Ευέλικτη κράτηση".

Επισημαίνεται ότι ο γερμανικός τουριστικός όμιλος θα δεχθεί από το χειμώνα και μετά στα ξενοδοχεία του Allsun μόνο εμβολιασμένους και ενήλικες που έχουν αναρρώσει από τον ιό. Παιδιά και έφηβοι από 2 έως 17 ετών πρέπει να έχουν αρνητικό τεστ κατά τον έλεγχο.

"Αυτός είναι ο σωστός και μελλοντικός τρόπος για την κανονικότητα", τόνισε ο Willi Verhuven.

Ενημερωτικό ταξίδι στη Ρόδο

Ο κ.Verhuven ενθαρρύνει τα ταξιδιωτικά γραφεία να προσφέρουν στους πελάτες τους διακοπές και σε χώρες υψηλού κινδύνου, προσεγγίζοντας τους πελάτες με αυτοπεποίθηση και με γνώσεις σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας.

Ο Alltours προσφέρει ήδη διαδικτυακά σεμινάρια σε ταξιδιωτικούς πράκτορες, ενώ ανακοίνωσε δύο ενημερωτικά ταξίδια για πράκτορες, το ένα στη Μαγιόρκα από τις 20 έως τις 22 Αυγούστου στη Μαγιόρκα και το δεύτερο στη Ρόδο στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου.

Οι πωλητές ταξιδιών πρέπει να πείσουν τον εαυτό τους ότι τα ταξίδια διακοπών σε χώρες υψηλού κινδύνου είναι ασφαλή και μπορούν να πραγματοποιηθούν κανονικά, υπογραμμίζει ο κ. Verhuven.

Ωστόσο, από τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τη στρατηγική του Alltours, μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί και όσοι έχουν αναρρώσει θα μπορούν να συμμετέχουν στα ενημερωτικά ταξίδια.