Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ΚΩ-Προσφορά στον συνάνθρωπο και στην ίδια τη ζωή η ενίσχυση των δομών Υγείας
Τουρισμός
28/07/2020

Δελτίο Τύπου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ΚΩ

 Η διατήρηση της ανθρώπινης ζωής αποτελεί αναμφίβολα μια από τις κυριότερες αξίες του σημερινού ανθρώπου. Η προσπάθεια συμβολής μας στην ενίσχυση των δομών Υγείας και ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση αιφνίδιων καρδιακών επεισοδίων, με την προμήθεια και τοποθέτηση απινιδωτών σε χώρους αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ΚΩ, αποτελεί μία ακόμα προσφορά στον συνάνθρωπο και στην ίδια τη ζωή.

 Στόχος της τοποθέτησης των νέων απινιδωτών είναι η αναγκαιότητα αντιμετώπισης καρδιακών επεισοδίων όχι μόνο ενηλίκων αλλά και ανηλίκων, ουσιαστικό κριτήριο για την επιλογή τους.

 Παράλληλα και για την ορθή και αποτελεσματική χρήση τους, έχει προγραμματιστεί εκπαίδευση του προσωπικού ασφαλείας της λιμενικής εγκατάστασης, του σωματείου Λιμενεργατών «Αγ.Παρασκευή» καθώς και μέρος του προσωπικού της Λιμενικής Αρχής ΚΩ, με την πολύτιμη συνδρομή του παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Παραρτήματος ΚΩ, την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 και ώρα 11:00πμ.

 Παρακαλούμε για την κατανόηση των συμπολιτών μας και τη συνεργασία τους και παραμένουμε στη διάθεσή όλων για οποιαδήποτε διευκρίνιση.