70 βραβεύσεις τουριστών, ανάμεσά τους, ζευγάρια και μεμονωμένα άτομα από ξενοδοχεία & ενοικιαζόμενα δωμάτια ΔΕ Δικαίου-Ηρακλειδών
Τουρισμός
25/09/2021

Στο πλαίσιο δράσεων του Δήμου Κω για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Οι σπουδαιότεροι πρεσβευτές του νησιού μας δεν είναι άλλοι από τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες μας οι οποίοι επιλέγουν την Κω εδώ και πολλά χρόνια για τις διακοπές τους.

Ο Δήμος μας και το Γραφείο Τουριστικής Προβολής, στο πλαίσιο των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (27/09), διοργάνωσε μια λιτή αλλά ουσιαστική εκδήλωση στο θεατράκι Καρδάμαινας για τη βράβευση των πιστών φίλων μας από την Ευρώπη.

Ειδικότερα, τουλάχιστον 70 επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων των Δημοτικών Ενοτήτων Δικαίου & Ηρακλειδών από την Αγγλία, τη Γερμανία, την Πολωνία, το Βέλγιο και την Ολλανδία ανακηρύχθηκαν τιμητικά ‘’Πολίτες της Κω’’, λαμβάνοντας τη σχετική χάρτα από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού & Πολιτισμού, Σέβη Βλάχου, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Αλέξανδρο Χρυσόπουλο και τον Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Καρδάμαινας, Νίκο Πόγια.  Όλοι τους με συγκίνηση αποδέχθηκαν αυτήν την τιμητική διάκριση και φωτογραφήθηκαν με πλατιά χαμόγελα.

Την εκδήλωση της βράβευσης πλαισίωσαν καλλιτεχνικά οι Κυριάκος Παππούλης, Μήνα Σιγάλα και Νικολιός Χατζηνικολάου, πλημμυρίζοντας παραδοσιακές μελωδίες το θεατράκι Καρδάμαινας.

Δυο ήταν οι εκπλήξεις για τους βραβευμένους επισκέπτες μας, αφενός η προσφορά του εστιατορίου ‘’Alma’’ που διέθεσε ένα μπουκάλι κρασί στον καθένα τους κι αφετέρου το δωρεάν αυτοκίνητο για 24 ώρες της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων του Νίκου Μαύρου για έναν τυχερό που προέκυψε από κλήρωση.

Η βραδιά έκλεισε με τον ουρανό να φωταγωγείται από ιδιαίτερα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ