Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Τελετή βράβευσης τουριστών, 35 ζευγαριών & 15 μεμονωμένων ατόμων, ξενοδοχείων & δωματίων ΔΕ Κω
Τουρισμός
28/09/2021

Οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες του νησιού μας τιμήθηκαν για μια ακόμη φορά από το Δήμο Κω και το Γραφείο Τουριστικής Προβολής, στο πλαίσιο των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. 

Ειδικότερα, χθες βραδυ σε μια όμορφη γιορτή στο Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο του νησιού μας, 35 ζευγάρια και 15 μεμονωμένα άτομα,  από την Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και τη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι διαμένουν σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια κυρίως της Δημοτικής Ενότητας Κω, ανακηρύχθηκαν τιμητικά "Πολίτες της Κω", για την αγάπη και την αφοσίωση τους στον τόπο μας. 

Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού, Σέβη Βλάχου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κω και μέλος της Επιτροπής Τουρισμου, Κώστας Σουρασής, ο πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών, Μάνος Μήτρου και το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού, Νίκος Κάππας.

Τη μουσική επένδυση της βραδιάς ανέλαβαν με μεγάλη επιτυχία οι σπουδαίοι Κώοι καλλιτέχνες, Μανώλης Πόγιας, Γιώργος Σκαρπαθιωτάκης και Δημήτρης Κεφαλιανος, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους. 

Στο τέλος της συγκινητικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε προς τιμήν των πιστών Ευρωπαίων φίλων του νησιού μας, κληρώθηκε για έναν τυχερό εξ αυτών ένα όμορφο δώρο, ένα δωρεάν αυτοκίνητο για μια ολόκληρη μέρα από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, Trust Car Rentals, του συμπατριώτη μας, Γιάννη Καπίρη.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ