Στην Αθήνα, η κεντρική εκδήλωση παρουσίασης του Προγράμματος “The Rhodes Co-Lab. Sustainable Destination”
Περιφέρεια
28/03/2024

Στην Αθήνα σήμερα, στην κεντρική εκδήλωση παρουσίασης του Προγράμματος “The Rhodes Co-LabSustainable Destination”, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, με τον Sebastian Ebel, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TUI Group, αλλά και με υψηλόβαθμη εκπροσώπηση της κυβέρνησης, θα κάνουν την πρώτη πανελλαδική παρουσίαση του πρωτοποριακού πρότζεκτ, το οποίο έχει τύχει θερμής υποδοχής και έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων των ανθρώπων του τουρισμού, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και συνιστά σε αυτήν την περίοδο, την πιο οργανωμένη ολιστική προσέγγιση στα θέματα αειφορίας παγκοσμίως.

Το Πρόγραμμα “The Rhodes Co – Lab” που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώνει όλες τις παραγωγικές και κοινωνικές δυνάμεις στον αγώνα για σχεδιασμό και ενσωμάτωση των καλύτερων πρακτικών αειφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι στις πρόσφατες συναντήσεις του κ. Χατζημάρκου, τόσο στο Υπουργείο Τουρισμού με την υπουργό Όλγα Κεφαλογιάννη, όσο και στο ΔΣ του ΣΕΤΕ, παρέδωσε το τελικό σχέδιο του συνόλου των αξόνων παρέμβασης, έργων, δράσεων και πρωτοβουλιών του “The Rhodes Co – Lab”, και το ραντεβού ανανεώθηκε για την Πέμπτη.

 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ