45χρονος έστειλε δέμα στον εαυτό του που περιείχε 6 κιλά χασίς!
Αστυνομικά
16/08/2022

Για το δέμα που έστειλε στον...  εαυτό του και το οποίο περιείχε έξι κιλά ακατέργαστης κάνναβης, θα δικαστεί τον επόμενο μήνα, 45χρονος από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Αρχικά, ο 45χρονος κατηγορούνταν ότι είχε στείλει 62 δέματα με ναρκωτικές ουσίες στον εαυτό του, όμως τον Σεπτέμβριο του 2020 οπότε και εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό η υπόθεση από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, κατάφερε να κριθεί ένοχος μόνο για το ένα δέμα.

Ειδικότερα, το πρωτόδικο δικαστήριο είχε καταλήξει σε αυτήν του την απόφαση, αποδεχόμενος τους αυτοτελείς ισχυρισμούς που είχε υποβάλει ενώπιόν του ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Δημήτρης Ζιώγας, και του είχε αναγνωρίσει το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου επιβάλλοντάς του ποινή κάθειρξης πέντε ετών, ενώ και η έφεση απεφάνθη να έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ωστόσο, καθώς ο 45χρονος εξακολουθεί να δηλώνει αθώος ακόμη και για το ένα δέμα που καταδικάστηκε, άσκησε έφεση προκειμένου η υπόθεσή του να εκδικαστεί και από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Η δίκη προσδιορίστηκε να γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Πηγή: rodiaki.gr