42χρονος στην Κω απέστειλε απειλητικό βίντεο με πιστόλι σε πρώην υπάλληλό του!
Αστυνομικά
05/09/2023

Ενας 42χρονος ημεδαπός που δημιούργησε βίντεο στο οποίο απεικονίζεται να κραδαίνει ένα πιστόλι για να απειλήσει έναν πρώην υπάλληλό του απαντώντας σε δικές του απειλές, συνελήφθη στην Κω!

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Ηρακλειδών Κω στο Μαστιχάρι ένας 42χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Ειδικότερα σε γνώση των αστυνομικών περιήλθε ένα βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στο οποίο ένα άτομο απειλούσε στην αγγλική γλώσσα έναν τρίτο κραδαίνοντας ένα πιστόλι και επιδεικνύοντας φυσίγγια.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον δράστη και τον εντόπισαν ενώ σε έρευνα που διενήργησαν βρήκαν ένα πιστόλι κρότου λάμψης και 28 αβολίδωτα φυσίγγια.

Εξεταζόμενος ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος δημιούργησε το βίντεο το οποίο απέστειλε σε πρώην υπάλληλό του, ότι δεν το ανήρτησε δημόσια και αποτελούσε απάντηση σε απειλητικά μηνύματα του πρώην υπαλλήλου του.

Αφέθηκε ελεύθερος με εντολή της Εισαγγελέως Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου της Κω και η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί αρμοδίως για τα περαιτέρω.



 dimokratiki.gr