Στο εδώλιο 53χρονος από την Κω για ασέλγεια στην κόρη της συντρόφου του
Αστυνομικά
04/11/2023

Για δύο αδικήματα που έχουν να κάνουν με γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του, κατηγορείται 53χρονος κάτοικος Κω ο οποίος πρόκειται να δικαστεί την προσεχή Δευτέρα, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Συγκεκριμένα, τον 53χρονο βαραίνουν τα αδικήματα της τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και της ενδοοικογενειακής απειλής.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω και τα δύο πρώτα αδικήματα φέρονται να τελέστηκαν από τον κατηγορούμενο τον Ιούλιο του 2017, στο τέλος του καλοκαιριού του 2018, στις αρχές Ιουλίου 2019 και κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα Οκτωβρίου 2019 έως και τις 4 Νοεμβρίου 2019.

Σε ό,τι δε αφορά το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής φέρεται να τελέστηκε στις 5 Νοεμβρίου 2019 και σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο 53χρονος φέρεται να απείλησε τη σύντροφό του με την οποία διέμεναν στο ίδιο σπίτι ότι θα τη σκοτώσει.

Συνήγορος υπεράσπισης για τον 53χρονο είναι ο κ. Μανώλης Χατζηάμαλλος, ενώ η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, στις 6 Νοεμβρίου 2023.