Η επίσημη παρουσίαση των προπονητών και της φιλοσοφίας του φετινού ΠΑΟΚ Κω
Αθλητισμός
29/10/2021

Την Τετάρτη το απόγευμα έγινε στο συνεδριακό κέντρο του Kos Hotel , η επίσημη παρουσίαση των προπονητών και της φιλοσοφίας του φετινού ΠΑΟΚ Κω. Ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Θεοδώρου, αρχικά ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας για την πολύτιμη βοήθεια τους, αλλά και τη δημοτική αρχή , για το «πρασίνισμα» του Παλαιού Γηπέδου Ανταγόρας.
Ο επικεφαλής του προπονητικού team , Παναγιώτης Πηλιγκός , τόνισε ότι οι ακαδημίες πρέπει να έχουν πέντε βασικά χαρακτηριστικά. Πρώτον στόχους, όπου με κατάλληλους προπονητές , οι γονείς θα εμπιστεύονται τα παιδιά τους ώστε να γίνονται, όχι μόνο καλύτεροι αθλητές αλλά και άνθρωποι. ‘Επειτα, φιλοσοφία, δηλαδή τα παιδιά να έρχονται στο γήπεδο και να ευχαριστιούνται, διότι η προπονητική των μεγάλων δεν εφαρμόζονται στις μικρές ηλικίες. Πολύ σημαντικός είναι και ο εξοπλισμός και τα γήπεδα, που πλέον στο νησί υπάρχουν αρκετές εγκαταστάσεις, ιδιαίτερα και μετά την ανακατασκευή του Παλαιού Ανταγόρας. Το ανθρώπινο δυναμικό, είναι φυσικά ύψιστης σημασίας και αναφέρθηκε στους συνεργάτες του. Τον Σπύρο Οχτάρα όπου είναι πάντα παρών στο γήπεδο και είναι υπεύθυνος των κατηγοριών Κ12 και Κ16. Ο υπεύθυνος των τμημάτων Κ6, Κ8 και Κ10 και προπονητής της Κ14, Κουβαράς Χρήστος, ο προπονητής των Κ8 και Κ10 Αποστόλης Πολύμερος, η Ζωή Σαπουνίδου στα μικρά Κ6 και ο προπονητής των τερματοφυλάκων Γιάννης Αλεξούδης.
Ο κ.Πηλιγκός τόνισε πως είναι καλό στις μικρές κατηγορίες να είναι γυναίκα η προπονήτρια, που μπορεί να βρίσκεται πιο κοντά στα παιδιά και τόνισε πως ο σύλλογος θέλει να καθιερώσει τη μέρα του γονέα για την ενημέρωση των γονιών για τα παιδιά τους αλλά και τις διάφορες δράσεις που έχουν στο μυαλό τους.

Ρεπορτάζ