Ήττα στην Μυτιλήνη για τον Α.Ο Πυλίου
Αθλητισμός
05/12/2021

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Α.Ο Πυλίου στην Μυτιλήνη απέναντι στον Αιολικό με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και να φτάνουν τους 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι “βυσσινί” πλέον έχουν μπροστά τους ένα σημαντικό ματς απέναντι στον Αστέρα Βάρης την επόμενη Δευτέρα στο γήπεδο Πυλίου για να μπορέσουν να κλείσουν ιδανικά (πριν το ρεπό τους) την χρονιά.

Ο Αιολικός δημιούργησε φάσεις στο πρώτο μέρος, με τον Μιαούδη σε αρκετές περιπτώσεις να αντιδρά σωστά και κατάφερε πριν το φινάλε του ημιχρόνου να πάρει προβάδισμα στο σκορ με το Νίκο Πάτα.

Στο δεύτερο μέρος ο Α.Ο Πυλίου, προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοση του, έχασε μια σημαντική στιγμή με τον Μαργαρίτη, με τον Βρονταρά να αποκρούει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ και ο Αιολικός κατάφερε στο 79’ να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Κώστα Κρητικό και να επιστρέψει έτσι στις νίκες φτάνοντας τους 14 βαθμούς και έχοντας στον πάγκο του ως υπηρεσιακό προπονητή τον Θοδωρή Γιακαλή.

Οι συνθέσεις

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Πάτας, Τακίδης, Μουζακίτης (68′ Κρητικός), Νικολάου, Εμπουμπά (62′ Πρωτούλης), Αποστολόπουλος, Λαμπράκης (82′ Παπιομίτογλου), Πινιέιρο (82′ Μωυσίδης)

Α.Ο ΠΥΛΙΟΥ: Μιαούδης, Μεντής (85′ Παπαγεωργίου), Γ. Ι. Γεωργιάδης (56′ Κεϊτά), Χατζηβασιλης, Μπριλάκης, Χατζησουλεϊμάν (56′ Μαργαρίτης), Γ. Σ. Γεωργιάδης, Χατζηδημητρίου, Δεληζάνος, Ηλιόπουλος, Δρόσος

πηγή: https://www.giafkasports.gr/local/soccer/68843-itta-stin-mytilini-gia-ton-a-o-pyliou