Με 3 χάλκινα πανελλήνια μετάλλια, επέστρεψε ο Σπάρτακος Κω από το 1ο Κύπελλο Ελλάδος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
Αθλητισμός
08/12/2021

Με 3 χάλκινα πανελλήνια μετάλλια, επέστρεψε ο Σπάρτακος Κω από το 1ο Κύπελλο Ελλάδος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που πραγματοποιήθηκε στις 3 με 5 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο σύλλογος συμμετείχε με 8 αθλητές και τα μετάλλια ήρθαν από τους Κωνστάντια Γούβαλη, Νίκο Πλαγγέτη και Γιώργο Σταμάτη. Ο κ.Μπαραχάνος τόνισε πως το επίπεδο σε κάθε κατηγορία ήταν εξαιρετικό και οι μονομαχίες  συναρπαστικές.

Σκοπός του Σπάρτακου είναι να μένουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και να γυμνάζονται, κάνοντας τον αθλητισμό τρόπο ζωής, ενώ ο κ.Μπαραχάνος δήλωσε πως οι αθλητές χρειάζονται αγώνες στα πόδια τους για να αποκτήσουν βιώματα. Ο σύλλογος κάνει προσπάθεια να συμμετέχει με αξιώσεις στα πρωταθλήματα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Kick box και πλέον της ποδηλασίας ενώ θέλησε να τονίσει ότι τελευταίο διάστημα , έχει γίνει μια εξαιρετική προσπάθεια από το σύνολο των αθλητικών σωματείων που είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, να υπάρχει μία κοινή πλεύση στα Δωδεκάνησα, έτσι ώστε να αναπτυχθούν όσο το δυνατό καλύτερα τα αθλήματα που καλλιεργούν.

Αρχές Φεβρουαρίου , προγραμματίζεται ένα πρωτάθλημα για τους τζούνιορ αθλητές εδώ στην Κω, με τη συμμετοχή όλων των αθλητικών συλλόγων των Δωδεκανήσων, ενώ ανέφερε πως η ελληνική ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, έχει πραγματικά αγκαλιάσει τις απομακρυσμένες περιοχές όπως είναι και το νησί μας, πραγματοποιώντας δράσεις όπως σεμινάρια διαιτησίας , σεμινάρια προπονητικού περιεχομένου, ενώ ο Σπάρτακος έχει στο πρόγραμμα τη διοργάνωση ημερίδων ενημέρωσης  γονέων.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ