Δεκαπέντε αθλητές της Άρσης Βαρών από την Κωνστάντζα της Γερμανίας θα φιλοξενηθούν τον Ιούνιο στην Κω από τον ΠΑΣ Ανταγόρα
Αθλητισμός
28/02/2022

Στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής αθλητών σε επίπεδο χωρών υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας & Επιτροπής Άρσης Βαρών

Τον Αθλητικό Σύλλογο Ανταγόρα Κω αλλά και δυο αθλητές Άρσης Βαρών από την πόλη Κωνστάντζα της Γερμανίας υποδέχθηκαν χτες στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Σέβη Βλάχου.

Θέμα της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής από μέρους του ΠΑΣ Ανταγόρα Κω για το πρόγραμμα ανταλλαγής αθλητών σε επίπεδο χωρών, υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, της Επιτροπής Άρσης Βαρών και του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Κως, τον προσεχή Ιούνιο θα φιλοξενήσει περίπου δεκαπέντε αθλητές Άρσης Βαρών από την Κωνστάντζα με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και αθλητικών εμπειριών.

Ο Δήμαρχος Κω, σε δηλώσεις του, τόνισε ότι το νησί μας αναπτύσσει έντονη δράση στον αθλητισμό εδώ και δεκαετίας αλλά το τελευταίο διάστημα η Άρση Βαρών έχει έρθει στο προσκήνιο ενώ σημείωσε ότι θα σταθεί αρωγός στο πρόγραμμα ανταλλαγής αθλητών προς όφελος όλων των συμμετεχόντων.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ