Στους ''8'' του κυπέλλου Δωδεκανήσου ο Α.Ο Πυλίου μετά το 6-0 κόντρα στην Α.Ε Κω
Αθλητισμός
06/03/2022

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες ο Α.Ο Πυλίου επικράτησε με 6-0 της Α.Ε Κω για τον θεσμό του κυπέλλου Δωδεκανήσου με τους “βυσσινί” να προκρίνονται στους “8” του κυπέλλου και να στρέφουν πλέον την προσοχή τους για το ματς της Τετάρτης απέναντι στον Αιολικό.

Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου έκανε ένα ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος και κατάφερε μόλις στο 13’ να πάρει προβάδισμα με πέναλτι που κέρδισε ο Εμπουμπά και εκτέλεσε εύστοχα ο Φονσέκα. Στο 32’ ο Πλατέλλας έκανε την σέντρα απ’ τα δεξιά και ο Μεντής στην κίνηση πλάσαρε για το 0-2 ενώ στο 43’ μετά από ωραία συνεργασία, Χατζησουλεϊμάν, Πλατέλλα και Εμπουμπά ο τελευταίος έκανε το 0-3 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ξανά με τον Βεζιρτζόγλου στο 63’ με πέναλτι που κέρδισε ο Φονσέκα ενώ στο 74’ ο Λαδικός έκανε το 0-5 για να γράψει το τελικό 0-6 απ’ την άσπρη βούλα ο Γιώργος Κεφαλιανός.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φραγκιαδάκης με βοηθούς τους Στρατίκη και Πατσιαούρα.

Οι συνθέσεις

Α.Ε Κως (Στάθης Γκουντελίτσας): Λάσκα, Χατζηστέργου, Καραντίνας (46’ Χασμπάλλα), Αππάς (72’ Χατζηβασιλείου), Παπαγιαννόπουλος, Φυτάς (67’ Μέμα), Φούκης, Σούλι, Παπανικολάου (46’ Κώστογλου), Κεφαλιανός Γ. (46’ Τρικοίλης), Αρκούδας.

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής (71’ Πέρος), Πλατέλλας, Δεληζάνος, Γεωργιάδης Γ.Ι., Μπριλάκης, Χατζησουλεϊμάν, Μεντής (62’ Λαδικός), Κωνσταντινίδης, Εμπουμπά (46’ Βεζιρτζόγλου)(72’ Δρόσος), Φονσέκα, Βακράκος (55’ Κεφαλιανός Γ.)

Πηγή: giafkasports.gr