Νίκη στην Κάλυμνο για το Νικαγόρα
Αθλητισμός
27/03/2022

Με το τρίποντο στις αποσκευές του έφυγε απ’ την Κάλυμνο ο Νικαγόρας που λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Καλυμνιακό (Τετάρτη στις 14:15) νίκησε τους Αργοναύτες Καλύμνου με 1-3 για την 13η αγωνιστική και έφτασε έτσι τους 21 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με δύο γκολ στο πρώτο μέρος με τους Νικόλα Ζερβό και Μάκη Ζερβό και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Αργοναύτες μείωσαν με τον Κασσάρα για να γράψει το τελικό 1-3 ο Γιάννης Μπίλλης στο 59’.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ωραιόπουλος με βοηθούς τους Αλέκο και Τζεβελεκίδη.

Οι συνθέσεις

Αργοναύτες Καλύμνου:  Τόλης, Τάλιας, Δεναξάς, Πιζάνιας Μ., Πιζάνιας Π., Κασσάρας, Ασπράς, Σισώης, Φραγκονικόλας, Μαγκούλιας (72’ Νικολάκης), Βαβλάς (80’ Δαρκαδάκης)

Νικαγόρας: Διακοδημητρίου, Κορκής (67’ Κοκαλάκης Γ.), Αντωνούρης (63’ Ανθούλης), Μπίλλης Γ., Σαλονικίδης, Σκευοφύλαξ, Στρατής, Ζερβός Μ., Φραζέσκος (80’ Πέρος Α.), Ζερβός Ν. (80’ Μπίλλης Χ.), Κοκκαλάκης Μ.

Ευχαριστήριο για την φιλοξενία

Ο Α.Σ Νικαγόρας Κεφάλου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια την ομάδα των Αργοναυτών Καλύμνου για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε στην διαμονή μας στην Κάλυμνο.

giafkasports.gr