Εγκαινιάστηκε το πλήρως ανακατασκευασμένο γήπεδο 5Χ5 στην Καρδάμαινα
Αθλητισμός
28/03/2022

Άλλο ένα αθλητικό  έργο πνοής, παραδόθηκε στη νέα γενιά, στην Καρδάμαινα, αξίας 94 χιλ. ευρώ. Για το πλήρως ανακατασκευασμένο γήπεδο 5x5, χρησιμοποιήθηκαν σύγχρονα υλικά κατασκευής, το οποίο εγκαινιάστηκε  παρουσία του δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά , του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ και υπεύθυνου αθλητισμού, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, των αντιδημάρχων Αλέξανδρου Χρυσόπουλου και Γιάννη Καλλούδη, του προέδρου της κοινότητας Νίκου Πόγια, του δημοτικού συμβούλου Νίκου Χατζηνικολάου και των μικρών αθλητών των ακαδημιών της Δόξα Καρδάμαινας. Τον αγιασμό τέλεσε ο π.Ιωάννης Ιωάννης Περαντωνάκης.

Ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς  τόνισε πως το συγκεκριμένο γήπεδο αποτελεί «επένδυση στον αθλητισμό και στη νέα γενιά», ενώ ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και ο αντιδήμαρχος οικονομικών, Αλέξανδρος Χρυσόπουλος, τόνισαν πως δρομολογούνται κι άλλα αθλητικά έργα σε όλο το νησί ενώ υπογράμμισαν, πως σύντομα θα βγει ο ανάδοχος για τον φωτισμό του γηπέδου Καρδάμαινας αξίας 75. Χιλ. ευρώ. Επίσης σημείωσαν πως βγήκε ο ανάδοχος για τα δύο γήπεδα μπάσκετ σε Αντιμάχεια και Μαστιχάρι και  για το γήπεδο Κεφάλου αξίας 300 χιλ.ευρώ.

Ο δήμαρχος, είχε την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο με τους μικρούς αθλητές της Δόξα Καρδάμαινας, ενώ οι επίδοξοι "Μέσι" και "Ρονάλτο" επιδόθηκαν σε γκολ, με τερματοφύλακα τον δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, ο οποίος έδειχνε να το καταδιασκεδάζει!

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ