Το επίσημο καλωσόρισμα των συμμετεχόντων του Kos Youth Festival 2022!
Αθλητισμός
29/04/2022

Το επίσημο καλωσόρισμα για την έναρξη του Kos Youth Festival , πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Continetal από τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, το μέλος του ΔΟΠΑΒΣ Μπάμπη Ναβροζίδη, ενός εκ των διοργανωτών Στέργο Μαρίνο και τον Γιάννη Μικρόπουλο, Πρόεδρο της Επιτροπής Καλλιέργειας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Με τη συμμετοχή περίπου 1000 αθλητών από ομάδες της Δωδεκανήσου αλλά και μεγάλων αθλητικών σωματείων, όπως του ΠΑΟΚ, του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρόμητου, η Κως θα χαρίσει σε αθλητές, προπονητές, γονείς και φιλάθλους όμορφες στιγμές, στα γήπεδα του Ομίλου Αθλοπαιδίων, του Παλαιού και του Νέου Ανταγόρας!

Ο Στέργος Μαρίνος καλωσόρισε τις ομάδες και ευχαρίστησε το δήμο Κω και το ΔΟΠΑΒΣ για την καταλυτική του συμβολή στην πραγματοποίηση του τουρνουά, ενώ ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, τόνισε πως θα βρίσκονται δίπλα στους συμμετέχοντες καθ᾽όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Ο κ.Ναβροζίδης από τη μεριά του πιστεύει πως θα είναι ένα καλό τουρνουά και πως έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε παιδιά από όλες αυτές τις ομάδες, ενώ τόνισε πως ενώθηκαν πολλές δυνάμεις για να υλοποιηθεί.

Τέλος, ο κ.Μικρόπουλος αναφέρθηκε στο γεγονός πως είναι ένα εγχείρημα που επιχειρείται ξανά μετά από 10 με 12 χρόνια και θέλησε να ευχαριστήσει τους κυρίους Μανούσογλου, Μαρίνο και Τογρού για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, ενώ θεωρεί πως κάποια λάθη θα γίνουν αλλά με τη βοήθεια όλων των συμμετεχόντων, όλα θα πάνε καλά.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ