Με το ματς του διοργανωτή, Φοίβου Κω κόντρα στον Ξάνθο Πάτμο ξεκίνησε το εαρινό τουρνουά μίνι
Αθλητισμός
30/04/2022

Ξεκίνησε την Παρασκευή 29 Απριλίου στις 19:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω, το εαρινό τουρνουά μίνι που διοργανώνει ο Φοίβος Κω, για πρώτη φορά στο νησί μας.

Πρόκειται για παιχνίδια που θα δώσουν την ευκαιρία σε μικρούς ηλικιακά αθλητές του μπάσκετ, και των δυο φύλων, να αγωνιστούν αφενός, στο Κλειστό της πόλεως Κω αλλά και στα ανοιχτά γήπεδα του Πυλίου, με τη συνδρομή της Α.Ε. Δικαίου όπου θα διεξαχθούν τα ματς των κοριτσιών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Φοίβου Κω, Νίκο Μιμερίνη, το εαρινό τουρνουά μίνι δεν έχει ούτε βαθμολογικό ενδιαφέρον ούτε θα αναδείξει νικητές μετά την τελευταία αναμέτρηση της Κυριακής 1ης Μαϊου καθώς ο μοναδικός σκοπός του είναι να προσφέρει χαρά στα μικρά παιδιά, να τους καλλιεργήσει αγωνιστικό αλλά και να τα φέρει σε επαφή με άλλες ομάδες.  

Ο κ.Μιμερίνης, με αφορμή τις δηλώσεις του στο Kos Tv, απευθύνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση προς το Δήμο Κω για τη διοργάνωση, στο μέλλον, ενός φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει περισσότερα από ένα αθλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τουρνουά μίνι του Φοίβου Κω, εκτός από την διοργανώτρια ομάδα, συμμετέχουν ο Έσπερος Κω, ο Ηρακλής 2000, η Α.Ε. Δικαίου, ο Ξάνθος Πάτμου η Ε.Α. Καλύμνου και η Ακαδημία Καλύμνου.

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά μπάσκετ μίνι στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω τίμησε με την παρουσία του, ο Αντιδήμαρχος Κω & πρόεδρος ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, Ιωάννης Καλλούδης. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ