Με πολύ κόσμο και αμέτρητα παιδικά χαμόγελα, έκλεισε το Kos Youth Festival 2022!
Αθλητισμός
02/05/2022

Kos Youth Festival! Το ποδοσφαιρικό τριήμερο τουρνουά που διεξήχθη στο νησί μας από το Σάββατο μέχρι και σήμερα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

750 αθλητές αγωνίστηκαν στα τρία ποδοσφαιρικά γήπεδα της πόλης μας, αυτά του Ομίλου Αθλοπαιδιών, του Παλαιού και του Νέου Ανταγόρα. Για τρεις μέρες δηλαδή διεξάγονταν παράλληλα αγώνες και στους τρεις αυτούς αθλητικούς χώρους! Ο ΔΟΠΑΒΣ, η περιφέρεια και οι διοργανωτές Στέργος Μαρίνος, Σταμάτης Τογρού και Γιάννης Μανούσογλου με την αμέριστη βοήθεια του μέλους του ΔΟΠΑΒΣ Μπάμπη Ναβροζίδη και του Γιάννη Μικρόπουλου της Επιτροπής Καλλιέργειας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, έκαναν τεράστια προσπάθεια και πραγματικά την ῾῾έτρεξαν῾῾ με όλες τους τις δυνάμεις.

Τα μεγάλα σωματεία του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρόμητου Αθηνών, αγωνίστηκαν με ομάδες από όλα τα Δωδεκάνησα. Πρώτοι στην κατηγορία Κ12 τερμάτισαν οι Θεσσαλονικείς οι οποίοι αντιμετώπισαν το δικό μας δυνατό Αντίμαχο, ενώ στην κατηγορία Κ14 ο τελικός διεξήχθη ανάμεσα στον Αστέρα και στον Ατρόμητο, με νικητή στα πέναλτι τον πρώτο.

Στο τέλος της εκδήλωσης όλες οι ομάδες παρέλασαν στο ανακαινισμένο Παλαιό Γήπεδο Ανταγόρας, το οποίο είχε να φιλοξενήσει ανάλογες διοργανώσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Στις βραβεύσεις και στις απονομές το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, ο έπαρχος Κω Ιωάννης Καμπανής, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ , Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, η εντεταλμένη του δημάρχου σε θέματα πρόνοιας Σταματία Κανταρζή, ο σύμβουλος κοινότητας Ασφενδιού Σεβαστιανός Παρβέρης και η περιφερειακή σύμβουλος Ευριδίκη Νάκη.

Παρών στο σημερινό κλείσιμο του τουρνουά έδωσε και ο γνωστός ποδοσφαιριστής Σωτήρης Νίνης, ο οποίος βραβεύτηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Τα πυροτεχνήματα έκαναν το καλύτερο κλείσιμο, αφήνοντας όλο τον κόσμο ενθουσιασμένο, αποδεικνύοντας πως η Κως μπορεί και έχει τη δυνατότητα και τη δύναμη, να φιλοξενεί αξιόλογες αθλητικές διοργανώσεις!

Η σειρά κατάταξης στην Κ-12 

  1. ΠΑΟΚ 

  2. Αντίμαχος

  3. Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω

  4. Ρόδος

  5. Ατρόμητος

  6. Αρένα

  7. Πάνθηρες

  8. Ορφέας

  9. Αναγέννηση Ασφενδιού

  10. Δόξα Καρδάμαινας

  11. Ανταγόρας

  12. Ξάνθος Πάτμου

  13. Α.Ο Πυλίου

  14. ΠΑΟΚ Κω

  15. Ροδίων Άθλησις

  16. Κολλέγιο Ρόδου

Η σειρά κατάταξης στην Κ-14

  1. Αστέρας Τρίπολης

  2. Ατρόμητος

  3. Ορφέας

  4. Διαγόρας

  5. Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω

  6. Ρόδος

  7. Δόξα Καρδάμαινας

  8. Αναγέννηση Ασφενδιού

  9. ΠΑΟΚ Κω

  10. Α.Ο Πυλίου

  11. Αστυπάλαια

  12. Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ