Πρωταθλητής Δωδεκανήσου, ο Ηρακλής 2000 στο Final-4 κορασίδων
Αθλητισμός
08/05/2022

Η ομάδα της Καρδάμαινας με προπονητή τον Αποστόλη Γιασεμή,  πρωταθλήτρια  Δωδεκανήσου, κερδίζοντας με 53-28  τον Γ.Α.Σ Ιαλυσό.  Ο ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 από το ξεκίνημα της χρονιάς είχε την  ταμπέλα του φαβορί  επιβεβαιώνοντας  πλήρως τα προγνωστικά, που τον ήθελαν κυπελλούχο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αυτή η ομάδα, αγωνίζεται σε ανοιχτό γήπεδο και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, κάτι που αναδείχθηκε ακόμα μια φορά με ανάρτηση πανό από τους φιλάθλους.

Η σκληρή δουλειά που γίνεται όμως στην Καρδάμαινα οδήγησε τον Ηρακλή 2000 στον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της ιστορίας του στο πρωτάθλημα των κορασίδων. 
Ο Ηρακλής 2000 θα βρίσκεται από 13 έως 15 Μαΐου στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει διαδοχικά τον Ίκαρο Ικαρίας, τον Ανδρογέα Ηρακλείου και τον Α.Ο. Άνδρου, στον δ’ όμιλο της προκριματικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Καρδάμαινας τα κατάφερε , τερμάτισε αήττητη και πήρε αυτό που δικαιούται με βάση τη εικόνα της στο πρωτάθλημα. Την απονομή των μεταλλίων πραγματοποίησαν η π. Γραμματέας του συλλόγου κ. Αλίκη Βαρκά, ο Δημήτρης Β. Δρόσος, ο Μιχάλης Χατζηγιακουμής π. πρόεδρος του σωματείου  και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ  Παναγιώτης Χατζηχριστοφής , ο οποίος συνεχάρη τα κορίτσια για την μεγάλη αυτή κατάκτηση του τίτλου - των πρωταθλητών Δωδεκανήσου στις κορασίδες - καθώς και την διοίκηση για την άψογη συνεργασία και κάλεσε να δώσει την κούπα των πρωταθλητών, τον προηγούμενο πρόεδρο του ΗΡΑΚΛΗ 2000, τον Μιχάλη Χατζηγιακουμή.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ