Την στήριξη περισσότερου φίλαθλου κοινού, ζητά η διοίκηση του ΑΟ Πυλίου
Αθλητισμός
15/05/2022

Γενική συνέλευση μελών πραγματοποίησε η διοίκηση ΑΟ Πυλιου στην αίθουσα Αγ.Γεωργίου στο Πυλί με τη παρουσία της αντιδημάρχου Σέβης Βλάχου και του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή.  Στην τοποθέτηση του ο  πρόεδρος της ομάδας Πέτρος Κεφαλιανός  ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας που παρευρέθηκαν την Γενική Συνέλευση  και την δημοτική αρχή για την έμπρακτη  στήριξη της  αφού καλύπτει τα εισιτήρια , τις μετακινήσεις με κόστος που φτάνει τα 42 χιλιάδες ευρώ και τόνισε την ανάγκη στήριξης περισσότερου φίλαθλου κοινού  υπογραμμίζοντας  πως ακόμα και στις γενικές συνελεύσεις παρευρίσκονται τα ίδια άτομα.

Ο κ.Κεφαλιανός σημείωσε πως μέχρι τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθούν εκλογές και τόνισε πως η ομάδα είναι νοικοκυρεμένη αλλά δεν μπορεί να αντέξει  το μεγάλο κόστος που έχει η παραμονή της ομάδος στην Γ΄Εθνική, χωρίς τη στήριξη του φιλάθλου κόσμου και  χωρίς την βοήθεια των επιχειρηματιών με τις χορηγίες. Μέχρι σήμερα η ομάδα άντεξε τις δυσκολίες με την βοήθεια συγκεκριμένων ανθρώπων οι οποίοι παρευρίσκονται πάντα στις γενικές συνελεύσεις σημείωσε ο κ.Κεφαλιανός τονίζοντας πως δυστυχώς αυτό δεν αρκεί.  Δεν μπορεί σημείωσε χαρακτηριστικά το γήπεδο να φιλοξενεί ομάδες της Γ΄Εθνικής και να έχει μόνο 200 φιλάθλους. Αυτό δεν αρκεί , τόνισε ο πρόεδρος του ΑΟ Πυλίου. Η ομάδα έχει ανάγκη μεγαλύτερης στήριξης και ζήτησε από όλους τους παρευρισκόμενους να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή της διεύρυνσης των ανθρώπων και των επιχειρηματιών  που έμπρακτα θα βοηθήσουν.  Τέλος σημείωσε πως θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για εκλογές τέλη Μαΐου το αργότερο αρχές Ιουνίου.

Η αντιδήμαρχος Σ. Βλάχου έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα Πυλιου, οι οποίοι είναι πρεσβευτές του νησιού μας σημειώνοντας πως δεν έχει  ξαναδεί να υπάρχει τόσο πιστό φίλαθλο κοινό, όπως αυτό του ΑΟ Πυλίου και τόνισε πως στόχος της δημοτικής αρχής είναι η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και η δημιουργία νέων και δεσμεύτηκε πως όσων αφορά στην επάνδρωση του γηπέδου Πυλίου γίνονται οι διαδικασίες να πραγματοποιηθεί. Σε ότι αφορά στα έσοδα της ομάδας, τόνισε πως μπορούν οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις   να ενισχυθούν , οι πινακίδες, το live streaming και να έρθουν έσοδα. Κλείνοντας υπογράμμισε πως πρέπει η ομάδα να είναι περήφανη  γιατί οι κορυφές δύσκολα κατακτώνται και παραμένει κανείς με προσπάθεια. Χρειάζεται να ακουστεί προς τα έξω η αγωνία  της διοίκησης και να έρθει περισσότερος κόσμος κοντά στον ΑΟ Πυλιου.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους που είναι δίπλα στην ομάδα. Σημείωσε πως είναι ανάγκη να είναι περισσότερος κόσμος δίπλα στην ομάδα και παρότρυνε τους παρευρισκόμενους να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο  την ομάδα για να γίνει πιο ισχυρή. Τόνισε πως ο δήμος είναι και θα παραμείνει  δίπλα στην ομάδα και σημείωσε πως ο ίδιος εκτός από πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ,  θα είναι δίπλα στην ομάδα και ως φίλαθλος γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά , αγαπά την ομάδα.  Ο κ. Χατζηχριστοφής σημείωσε πως το  νησί μας γίνεται γνωστότερο από τους αγώνες του ΑΟ Πυλιου και τόνισε πως όλοι ζητάμε πολλά από τους παίκτες, εκείνοι ζητούν μόνο ένα . Να είμαστε όλοι δίπλα τους. Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ εξέφρασε την απογοήτευση του  από τη μικρή έλευση του κόσμου και παροτρύνει το φίλαθλο κοινό να βοηθήσει τον ΑΟ Πυλίου γιατί έχουμε ανάγκη η Κωακή ομάδα μας,  να μείνει στη Γ΄ εθνική και να μας κάνει περήφανους!

Ο δημοτικός σύμβουλος Μηνάς Κιάρης σημείωσε πως πρέπει να δούμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία αφού  η μετά πανδημική περίοδος θα βοηθήσει να εισρεύσουν χρήματα για να συντηρηθεί η ομάδα, απλά χρειάζεται να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες όλων τόνισε και έθεσε τον εαυτό του ως γονέα  μαζί και  με άλλους γονείς να βοηθήσουν περισσότερο στις ακαδημίες  με το  να αναλάβουν κι ίδιοι ευθύνες  για  να βοηθήσουν με αυτό τον τρόπο, το αθλητικό σωματείο του ΑΟ Πυλίου.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ