Μετά από έναν χρόνο στον Διαγόρα ο Χρήστος Καλαϊτζίδης επέστρεψε στην ομάδα της Ακαδημίας Καλύμνου (Video)
Αθλητισμός
25/07/2022

Όπως αναμενόταν, ο Χρήστος Καλαϊτζίδης επέστρεψε στην Κάλυμνο για να συνεχίσει το σπουδαίο του έργο στην Ακαδημία. Μετά από ένα χρόνο παρουσίας στον Διαγόρα, ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε να επιστρέψει στην Κάλυμνο για να ηγηθεί της νέας προσπάθειας των ''σφουγγαράδων'', που ανακοίνωσαν την επιστροφή του.

O ίδιος μίλησε στο KOS TV, δεν έκρυψε την χαρά του για την επιστροφή του στο νησί της Καλύμνου, ενώ ευχαρίστησε την ομάδα του Διαγόρα και της ευχήθηκε τα καλύτερα. Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο 3on3 που διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία και με την παρουσία αρκετού κόσμου η ομάδα της Καλύμνου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου:

''Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Η Ακαδημία Καλύμνου ανακοινώνει την επιστροφή του προπονητή των τίτλων,  Χρήστου Καλαϊτζίδη. Ο πολύπειρος τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του και θα ηγηθεί του προπονητικού επιτελείου από τη νέα σεζόν. Ο coach δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού όλοι γνωρίζουν το έργο του στην Ακαδημία τα προηγούμενα χρόνια. Καλώς ήρθες και πάλι στο σπίτι σου φίλε!

Υ.Γ.: Πριν περίπου ένα χρόνο, με  αυτά τα προφητικά λόγια είχαμε αποχαιρετίσει, τον Χρήστο Καλαϊτζίδη! «Coach να θυμάσαι ότι στη Ακαδημία Καλύμνου έχεις μόνο φίλους και η πόρτα της είναι πάντα ανοικτή για σένα. Εις το επανειδείν» Και εγένετο…

Ρεπορτάζ